ΑΕΚ

Ύστατη προσπάθεια για Σα

Ύστατη προσπάθεια για Σα

Για τον Ορλάνδο Σα είναι η "συνομιλία-κλειδί" της Δευτέρας για την οποία έκανε αναφορά ο Γκουστάβο Πογέτ.

Η επόμενη μέρα της νίκης επί του ΠΑΟΚ, βρίσκει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να απολαμβάνουν το «δώρο» ρεπό που πήραν από τον Γκουστάβο Πογέτ και τους ανθρώπους της ομάδας να ανεβάζουν στροφές για την μεταγραφική ενίσχυση.

Άλλωστε ξεκινά η τελευταία εβδομάδα της χειμερινής αγοράς. Ο Πογέτ αποκάλυψε χθες (24/1), πως σήμερα (25/1) θα γίνει μια «συνομιλία – κλειδί» για μεταγραφή. Δεν αποκάλυψε για ποιόν στόχο, όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφερόταν στην περίπτωση του Ορλάντο Σα.

Έστω και αν ο ίδιος ο προπονητής της Ρέντινγκ εκτίμησε πως ο Πορτογάλος επιθετικός διαπραγματεύεται την μεταγραφή του σ’ άλλη ομάδα, στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την υπόθεση. Και μάλιστα ετοιμάζονται μέσα στις επόμενες ώρες να επιχειρήσουν μια… ρελανς προκειμένου να πάρουν και πάλι το πάνω χέρι, ή ακόμα και να κλείσουν την μεταγραφή. Άλλωστε παρά την εμπλοκή και άλλων «μνηστήρων», η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει ως σύμμαχο τον ίδιο τον Σα, που προτιμά να παίξει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις της Ένωσης, αυτές φαίνεται πως εξακολουθούν να περνούν μέσα από τις αποχωρήσεις. Παρά την κακή αγωνιστική εικόνα του Άρθο στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει στο τραπέζι ακόμα η απόκτηση στόπερ, αλλά στον βαθμό που υφίσταται ενδεχόμενο να φύγει ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός. Ενώ, ανεξάρτητα από την εξέλιξη με τον Άρθο, θα είναι και μια εβδομάδα αποχωρήσεων στην ΑΕΚ.

Τα μπράβο από τον Πογέτ

Για τον Γκουστάβο Πογέτ το χθεσινό (24/1) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικά σημαντικό, για περισσότερους από έναν λόγους. Και για όλους αυτούς τους λόγους, ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν πανευτυχής για τη νίκη. Έζησε το ματς έντονα και το αποτέλεσμα το πανηγύρισε ακόμα πιο έντονα, μοιράζοντας μπράβο και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μέσα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Ακόμα και το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, είχε να κάνει με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Προφανώς και ο Πογέτ δίνει τεράστιο βάρος στην ξεκούραση και την αποφόρτιση των παικτών του από την ένταση, ειδικά μετά από ντέρμπι. Όμως αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, ενδεχομένως να δυσκολευόταν ο τεχνικός της ΑΕΚ να πάρει την απόφαση για ρεπό, μόλις τρεις μέρες πριν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ