ΑΕΚ

Ζιοβάνι από το πάνω ράφι

Ζιοβάνι από το πάνω ράφι

Η ΑΕΚ δρομολογεί την απόκτηση του Ζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος, εκ των κορυφαίων στη θέση του αριστερού μπακ στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Αρχική συμφωνία με την Elenko Sports και αναμονή για επισημοποίηση της συνεργασίας. Τι ισχύει για τον Λούκα.

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής (αυτές που τοποθετούνται στο πάνω ράφη) βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς οι Κιτρινόμαυροι τα βρήκαν σε όλα με τους ατζέντηδες του Ζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος και πλέον περιμένουν την υπογραφή του συμβολαίου από τον Βραζιλιάνο ώστε να επικυρωθεί η απόκτηση του 26χρονου αριστερού μπακ, εκ των παικτών που ενθουσίασαν με την απόδοσή τους στο πρωτάθλημα της χώρας, αναγνωρισθείς ως ένας από τους καλύτερους αυτού στη θέση που αγωνίζεται.

Μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκουν στη Φλουμινένσε (στην οποία αγωνίζεται) και ένα άλλο στην Πεναπολένσε (η οποία συνδέεται με την Elenko Sports). Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύωρες, ωστόσο η ΑΕΚ έπεισε τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και άνοιξε σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με μία εταιρία ατζέντηδων η οποία έχει σημαντική ισχύ και πολλές διακλαδώσεις στην αγορά της Βραζιλίας.

Από πλευρά της ΑΕΚ ξεκαθαρίστηκε εξ αρχής η επιθυμία να τελειώσει η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε τις επόμενες μέρες να αφιχθεί ο παίκτης στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή (η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6/7). Οι Βραζιλιάνοι επικοινώνησαν με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις και ίσως εντός του Σαββατοκύριακου να συντελεστεί η άφιξη του Ζιοβάνι στην Αθήνα ώστε να παρουσιαστεί με επισημότητα.

Σκέψεις για Λούκα λόγω... Σκόκο

Όσον αφορά στην υπόθεση του δεξιού εξτρέμ Λούκα, η ΑΕΚ εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτησή και του εν λόγω ποδοσφαιριστή ο οποίος προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Κρισιούμα ως το 2017, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα δεδομένα της μεταγραφής και επιφυλάχτηκε για το αν και πότε θα καταθέσει επίσημη προέκταση.

Οι Κιτρινόμαυροι επιλέγουν στην παρούσα φάση να κερδίσουν λίγο χρόνο στην συγκεκριμένη υπόθεση, από τη στιγμή που υπάρχει πάντα ανοιχτό το θέμα του Μπουονανότε, αλλά και η δεδομένη επιθυμία της ΑΕΚ να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Νάτσο Σκόκο. Πάντως η Ένωση παραμένει πολύ ζεστή για τον Λούκα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες της ΑΕΚ και οι εκπρόσωποι της Elenko Sports που βρέθηκαν στην Ελλάδα συζήτησαν και για κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ορισμένες που συμφωνήθηκε να τις δουν στο απώτερο μέλλον, αλλά και μια δυο που δεν είναι απίθανο να μας απασχολήσουν λίαν συντόμως.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ