ΑΕΚ

Τζεμπούρ: "Είμαι περήφανος που γύρισα στην ΑΕΚ"

Τζεμπούρ: "Είμαι περήφανος που γύρισα στην ΑΕΚ"
Τζεμπούρ INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και έδωσε υπόσχεση στον κόσμο πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Τι είπε για Δέλλα (VIDEO).

Χρειάστηκε να περάσουν κάτι περισσότερο από 4,5 χρόνια και κάτι περισσότερο από 5,5 ώρες διαπραγματεύσεων, προκειμένου ο Ράφικ Τζεμπούρ να γυρίσει στην ΑΕΚ.

Ήταν κάτι που το ήθελε πολύ ο Αλγερινός επιθετικός και δεν το έκρυψε ούτε στις συζητήσεις που έκανε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ούτε στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους, που άνοιξε αυτός ο δρόμος της επιστροφής. Η μεγάλη επιθυμία του Τζιμπούρ να γυρίσει και «ολοκληρώσω τη δουλειά που άφησα μισή» όπως λέει και ο ίδιος. Ο Αλγερινός επιθετικός παρότι εξουθενωμένος από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, μίλησε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

«Είμαι περήφανος που επέστρεψα. Πολύ καιρό υπήρχαν συζητήσεις για να γίνει αυτό. Σήμερα ολοκληρώθηκαν και είμαι πολύ περήφανος».

Θεωρείς πως είχες αφήσει μια δουλειά στην ΑΕΚ την οποία πρέπει να ολοκληρώσεις;

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει αυτό. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο εδώ και δυο χρόνια και ήθελα να γυρίσω να δουλέψω σωστά και να βοηθήσω την ΑΕΚ να επιστρέψει η ΑΕΚ σε υψηλό επίπεδο και να γυρίσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και φυσικά πάντα ο στόχος της ΑΕΚ στην αρχή μιας σεζόν, είναι το πρωτάθλημα και ελπίζω να το κατακτήσουμε».

Υπάρχει κάτι που θέλεις να υποσχεθείς στον κόσμο;

«Δεν μου αρέσει να δίνει υποσχέσεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πάντα θα δίνω100% των δυνατοτήτων μου και θα πολεμώ για την ΑΕΚ».

Στον πάγκο θα βρεις έναν πρώην συμπαίκτη σου, τον Δέλλα.

«Θα πρέπει να τον… ανακαλύψω ως προπονητή. Αλλά ήταν πάντα ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής. Ήταν ένας παίκτης που καταλάβαινε πολύ καλά το ποδόσφαιρο και νομίζω πως αυτό κάνει εύκολη την επικοινωνία μαζί του και ως προπονητή».

Γιατί άργησες τόσο πολύ να υπογράψεις; Σου πήρε περίπου 6 ώρες...

«Έτσι είναι η ζωή κάποιες φορές. Χρειάζεται να μιλήσεις για λεπτομέρειες και να ψάξεις να βρεις την καλύτερη λύση...».

Τη βρήκατε;

«Υπέγραψα»!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ