ΑΕΚ

"Τζαμπάρ", "Λεμπρόν" και ανάποδα καλάθια στην προπόνηση της ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Θεαματικά καλάθια και απίστευτες ατάκες, στο μπάσκετ που έπαιξαν ξανά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο δάσος του Κίελτσε. (VIDEOS)

Η αρχική σκέψη του Μανόλο Χιμένεθ για σήμερα (10/7), ήταν να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Όμως τελικά άλλαξε γνώμη. Τους έβγαλε μεν για προπόνηση, αλλά όχι στο γήπεδο. Ξανά στο δάσος και ξανά… μπάσκετ είχε το πρόγραμμα. Ακόμα πιο χαλαρά από την προηγούμενη φορά.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Μόνο που και πάλι οι μυθικές ατάκες από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν έλειψαν. Όπως το "σιγά ρε Λεμπρόν" που ακούστηκε σε μια προσπάθεια ή το "αυτό ήταν Τζαμπάρ", που φώναξε ο Τζανετόπουλος. Ο Μάνταλος συνέχισε να προκαλεί τον Αλμέιδα. "Την κατεδάφισες την μπασκέτα;" ήταν η ερώτηση του αρχηγού στον Πορτογάλο, ενώ ο Μπακάκης φώναξε για φώτα που κατέβηκαν, μετά από μια τάπα. Πάντως οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν τα... μονά με κάθε επισημότητα και ξεκίνησαν με το κλασικό "μπει δε μπει". Ωστόσο κάποια στιγμή, έβαλαν και λίγο ποδόσφαιρο και το συνδύασαν με μπάσκετ.

Επίσης ο Μάρκο Λιβάγια πήρε την μπάλα στα χέρια του και άρχισε να τα… βάζει απ’ όλες τις θέσεις. "Είσαι εκτελεστής" του φώναξαν οι συμπαίκτες του, ενώ όταν ο Πέτρος Μάνταλος προκάλεσε τον Μιχάλη Μπακάκη να βάλει καλάθι και μάλιστα ανάποδα από το… κέντρο του γηπέδου, έγινε… χαμός. Διότι ο μπακ της ΑΕΚ απάντησε στην πρόκληση. Όσο για τον Χιμένεθ, έπαιρνε κάθε ένα από τρία γκρουπ που είχε χωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τους έκανε ένα… τρέξιμο στο δάσος.

Δείτε VIDEOS απ' την προπόνηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ