ΑΕΚ

"Τώρα να πάμε πρώτοι"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του Χιμένεθ, έζησαν τα πιο έντονα δέκα λεπτά, ανάμεσα στην λήξη του ματς της Τρίπολης και της σέντρας του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να προσπαθούσε ήδη από νωρίς χθες (4/3) το μεσημέρι να πείσει τους πάντες στην ΑΕΚ, να μην ασχολούνται με το ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Όμως η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιου ήταν ανθρωπίνως... αδύνατο.

Όλοι είχαν το... αφτί τους σ' όσα συνέβαιναν στην Τρίπολη. Ακόμα και κατά την διάρκεια της προθέρμανσης των παικτών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Και η πραγματικότητα είναι πως έγινε ένας μικρός... χαμός και εντός αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, όταν έληξε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έμαθαν για το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, την στιγμή που έφευγαν από τερέν μετά την προθέρμανση, για να πάνε στα αποδυτήρια και να ετοιμαστούν για να μπουν για το ματς. Και ο πρώτος που έτρεξε με σπριντ να πληροφορηθεί πόσο έληξε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ήταν ο Σέρχιο Αραούχο. Κατάλαβε αμέσως τι έγινε, όταν είδε τον συνεργάτη του Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο να πανηγυρίζει.

Τότε ο Αργεντινός φορ γύρισε προς τους συμπαίκτες του και ύψωσε τις γροθιές. Ενώ και οι υπόλοιποι έμαθαν για το αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Και ακούστηκε η ατάκα από βασικό παίκτη της ΑΕΚ. "Τώρα να πάμε πρώτοι. Τώρα είναι η ευκαιρία μας".

Όσο για τον Χιμένεθ, ο οποίος παρακολουθούσε την προθέρμανση των παικτών του, το μονο που έκανε ήταν να ρωτήσει αν είχε τελειώσει το ματς με τον Αστέρα. Και μπήκε στα αποδυτήρια όταν πήρε την απάντηση πως είχε επτά λεπτά καθυστερήσεων. Χωρίς να περιμένει καν την λήξη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ