ΑΕΚ

Τσόσιτς: "Όλα είναι σαν όνειρο στην ΑΕΚ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την αποβολή του μίλησε ο Τσόσιτς σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο Ούρος Τσόσιτς μίλησε στη novostri.rs για τις πρώτες ημέρες του στην Ελλάδα, τη ζωή στη χώρα μας, αλλά και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 3-2.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποβολή του ίδιου και του Ένχελς: «Ο παίκτης του Ολυμπιακού με έπιασε δυνατά από το κεφάλι και όταν γύρισα προς αυτόν, ο Σάσα Ζντίελαρ αντέδρασε γρήγορα και με τράβηξε έξω από το πλήθος, κάτι για το οποίο του είμαι ευγνώμων. Ακολούθησε ένα σοκ όταν είδα ότι ο διαιτητής μου έδειξε κόκκινη κάρτα, παρόλο που εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το κλαμπ θα κάνει αίτηση και ελπίζω να μην υπάρξει τιμωρία μου, όμως επίσης καταλαβαίνω κάπως τον διαιτητή, γιατί υπήρχε ένα πλήθος μπροστά του».

Για την εξέλιξη του αγώνα και τη διακοπή: «Ήταν ένα τρελό ντέρμπι, είχε τα πάντα και στο τέλος ο θεός απέδωσε δικαιοσύνη. Διάβασα ότι κάτι συνέβη με κάποιους οπαδούς και έπεσε ένα δακρυγόνο, λόγω του οποίου διεκόπη το παιχνίδι. Μας έκοψε τον ρυθμό και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, όμως ευτυχώς κερδίσαμε και οι οπαδοί μας αποθεώνουν στον δρόμο, μας ανεβάζουν στον παράδεισο».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ στη Ριέκα και δύο με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ παίζει καλά μέχρι τώρα στη σεζόν, λειτουργούμε ως ομάδα και προχωράμε καλά σε όλους τους στόχους. Παίζουμε με την Αούστρια Βιέννης την Πέμπτη και αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Europa League».

Για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στην ΑΕΚ: «Για μένα όλα είναι σαν ένα όνειρο στην Αθήνα. Τον Μάιο πέσαμε με την Έμπολι, ετοιμαζόμουν για την δεύτερη κατηγορία Ιταλίας και τώρα παίζω στο Europa League και παλεύω για τον τίτλο στην Ελλάδα. Τι είναι η ζωή».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ