ΑΕΚ

Τσόσιτς: "Η ΑΕΚ είναι πρόκληση"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Τσόσιτς μίλησε στην πατρίδα του για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συμπληρώνει περίπου έναν μήνα στην ΑΕΚ ο Ούρος Τσόσιτς και πλέον και ο ίδιος αισθάνεται πως έχει βρει τον ρυθμό του. Πάντως μιλώντας "fudbal.hotsport.rs" της πατρίδας του, ο Σέρβος στόπερ χαρακτήρισε ως μεγάλη πρόκληση την μεταγραφή του στην Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ.

"Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ άνετα στην Αθήνα από την πρώτη μέρα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και αυτό με κάνει να δουλεύω περισσότερο, για να γίνομαι συνεχώς όλο και καλύτερος. Ήθελα να φύγω από την Έμπολι γιατί πίστευα ότι υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση, σε υψηλότερο επίπεδο. Και όλοι με υποδέχθηκαν ιδανικά.

Αποκλειστήκαμε από την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο, καθώς ανήκουν στην ευρωπαϊκή ελίτ. Είναι μια μεγάλη και καλά συντονισμένη ομάδα, με παίκτες, που παίζουν για χρόνια μαζί, και τιμώρησαν τις γκάφες μας.

Η ΑΕΚ, βέβαια, έχει ποιότητα ατομικά, αλλά, πάντα, οι νέοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο, για να δουλέψουν οι… μηχανές σε πλήρη ταχύτητα.

Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα και όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Οι φιλοδοξίες μας για τη νέα σεζόν είναι πολύ υψηλές. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν, επίσης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ