ΑΕΚ

Τσιντώτας: "Βαριά τα γάντια της ΑΕΚ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η… προσαρμογή στις απαιτήσεις της ΑΕΚ έχει ζόρια και σκληρή δουλειά για τον Παναγιώτη Τσιντώτα, όπως αποκάλυψε στην πρώτη συνέντευξή του στους εκπροσώπους Τύπου που βρίσκονται στο Κίελτσε.

Χρειάστηκε να μείνει για περίπου έναν χρόνο όχι απλώς εκτός παιχνιδιών, αλλά και εκτός προπονήσεων, προκειμένου να περιμένει να μείνει ελεύθερος για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Πλέον ο Παναγιώτης Τσιντώτας φορά τα κιτρινόμαυρα γάντια, παραδέχεται πως είναι "βαριά" και μιλά για την σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Πως αισθάνεται μετά από μια ολόκληρη σεζόν, που είχες μείνει στον "πάγο" από την πρώην ομάδα σου;

"Νιώθω υπέροχα, γιατί για μένα ξεκινάει κάτι καινούριο και πολύ μεγάλο. Αφήνω πίσω την περσινή χρονιά, δεν την θυμάμαι καν. Την έχω διαγράψει γιατί νομίζω ότι δεν θα με βοηθήσει κιόλας. Έχω κρατήσει βέβαια κάποια πράγματα, έχω γίνει πιο δυνατός σε κάποια άλλα κομμάτια, έμεινα πίσω προπονητικά αλλά από εκεί και πέρα τώρα έχει έρθει κάτι καινούριο και πολύ μεγάλο όπως είπα πριν και θα κοιτάξω να επικεντρωθώ σε αυτό".

Πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή να είναι εκτός από μία ομάδα και μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ που στοχεύει ψηλά, να επιμένει σε αυτόν και να τον αποκτά τόσο καιρό πριν. Πόσο σε έχει βοηθήσει στη ψυχολογία σου αυτό;

"Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, έδειξε η ομάδα ότι με πιστεύει ακόμα και που έμεινα στην ουσία 1,5 χρόνο εκτός από παιχνίδια. Από εκεί και πέρα μου δίνει ψυχολογία, είμαι και πολύ καλά, και θα κοιτάξω να το εκμεταλλευτώ όσο γίνεται".

Πόσο βαριά είναι τα γάντια μιας ομάδας σαν την ΑΕΚ και πόσο δύσκολα είναι να προσαρμοστείς στην δουλειά αυτού του επιπέδου;

"Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και είναι ακόμα. Δεν έχω βρει ούτε στο 70% που θέλω τον εαυτό μου, από εκεί και πέρα όμως δουλεύω καθημερινά και ξέρω ότι έχω χρόνο μπροστά μου. Είναι όντως βαριά τα γάντια γιατί υπάρχει και πολύς λαός από πίσω που περιμένει πράγματα όμως νομίζω ότι όταν δουλεύουμε δικαιωνόμαστε όλοι μας".

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την περσινή σεζόν ουσιαστικά την μοιράστηκαν οι δυο γκολκίπερ που βρίσκεις, ο δικός σου στόχος σε ότι αφορά συμμετοχές που καθορίζεται;

"Στόχος μου είναι αρχικά να δουλέψω, να βρω και πάλι τον εαυτό μου, και να καταφέρω να διεκδικήσω αυτά που μου αξίζουν".

Το επίπεδο δουλειάς το βρήκες έτσι όπως το περίμενες;

"Ναι, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και στους τερματοφύλακες και υπάρχει και εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας. Βρήκα ένα τιμ τερματοφυλάκων πάρα πολύ δεμένο και τα παιδιά με βάλανε κι εμένα κατευθείαν μέσα στο τιμ αυτό".

Έχει σημασία για σένα το γεγονός ότι η ΑΕΚ επενδύει σε Έλληνες τερματοφύλακες;

"Σίγουρα είναι σημαντικό και νομίζω ότι κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κι αυτό διότι υπάρχουν αξιόλογοι τερματοφύλακες και θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε νέα παιδιά και Έλληνες".

Πλέον φοράς τι φανέλα της ΑΕΚ; Ποιο είναι το επόμενο όνειρο σου;

"Εννοείται να παίξω κι εγώ κάποια στιγμή με τη φανέλα της ΑΕΚ σαν βασικός και νομίζω αυτό που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι να παίξει στο καινούριο γήπεδο και πολλά πρωταθλήματα, μακάρι να έρθουν γρήγορα και να μπορώ να βοηθήσω κι εγώ σε αυτό".

Και κάτι τελευταίο, ποιος είναι ο πιο δύσκολος επιθετικός απ’ όλους εδώ στις προπονήσεις;

"Το πιο καλό σουτ πάντως το έχει ο Λάζαρος, το πιο δύσκολο νομίζω, τώρα από τους επιθετικούς νομίζω όλοι έχουν ποιότητα και όλοι τα καταφέρνουν καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ