ΑΕΚ

Τσιντώτας: "Πάμε για πρόκριση με ΤΣΣΚΑ Μόσχας"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας, χαρακτήρισε ως δύσκολη την κλήρωση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι στόχος της Ένωσης είναι η πρόκριση.

Ντύθηκε στα "κιτρινόμαυρα" για να πλαισιώσει τους Γιάννη Ανέστη και Βασίλη Μπάρκα στην τριάδα των γκολκίπερ του "Δικεφάλου". Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, στάθηκε στα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ξεκαθάρισε ότι η Ένωση θα πάει για την πρόκριση παρά την αντικειμενική δυσκολία των ματς.

- Το βασικό στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε. Μπορείς να μας πεις τα συμπεράσματά σου;

"Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά και μέσω των τεσσάρων φιλικών βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε μεγάλο βαθμό επιστρέφουμε όλοι υγιείς, εκτός από ένα περιστατικό που είχαμε στο τελευταίο φιλικό με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ελπίζω να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα τίποτα. Υπάρχει μπροστά μας το φιλικό με τη Γάνδη, απ’ το οποίο πρέπει επίσης να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και μετά θα ετοιμαστούμε για το πρώτο επίσημο ματς".

- Πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ;

"Ναι, νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό θα είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά και να δουλευτούν κάποια επιπλέον κομμάτια, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι".

- Τι συζητάτε στα αποδυτήρια για την ΤΣΣΚΑ; Πως θα χαρακτήριζες το αποτέλεσμα της κλήρωσης;

"Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αφού πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κρατήσουμε πίσω το μηδέν. Θα δουλέψουμε όπως είπα και πριν για να πάρουμε την πρόκριση".

- Πως θα χαρακτήριζες τη συνεργασία σου με τους αμυντικούς;

"Τώρα τους μαθαίνω, τώρα με μαθαίνουν. Θέλει λίγο δουλειά αυτό, αλλά είμαστε σε πολύ καλό σημείο και θα πάνε όλα καλά".

- Όταν ήρθες στην ομάδα είχες πει ότι θέλεις το χρόνο σου. Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας αισθάνεσαι να πετάς πιο γερά στα πόδια σου;

"Ναι, μέρα με τη μέρα είμαι πολύ καλύτερα. Χρειαζόμαστε όμως ακόμα περισσότερη δουλειά. Τίποτα δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Γι’ αυτό δουλέυουμε καθημερινά και νομίζω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ