ΑΕΚ

Τσίκο θέλει η ΑΕΚ

Liverpool's Joe Allen, right, keeps the ball from Swansea City's Chico, centre, as Philippe Coutinho looks on during their English Premier League soccer match at Anfield Stadium, Liverpool, England, Sunday Feb. 23, 2014. (AP Photo/Jon Super)
Τσάκο (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Τσίκο, είναι αυτός που προκρίνεται για την ΑΕΚ. Μια περίπτωση παίκτη με εξαιρετικό βιογραφικό που εξ αρχής άρεσε σε όλο το αρμόδιο για μεταγραφές επιτελείο.

Ο κεντρικός αμυντικός που αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον στους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι ο Χοσέ Μανουέλ Φλόρες Μορένο, ευρύτερα γνωστός ως Τσίκο (στη μέση της φωτ.). Είναι 30 ετών, ελεύθερος εδώ και περίπου δύο μήνες από τη Λεκβάγια του Κατάρ και με ένα πλούσιο βιογραφικό. Προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι προέρχεται από ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίστηκε για μια τριετία, η χρηματιστηριακή αξία του ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ.

Κοστολογήθηκε στα 6,5 εκατ. ευρώ όταν το καλοκαίρι του 2014 πωλήθηκε από την αγγλική Σουόνσι στην ομάδα του Κατάρ αντί 5 εκατ. ευρώ. Με τριετές συμβόλαιο το οποίο του απέφερε περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ηταν 27 ετών και προτίμησε τα χρήματα.

Ο δυναμικός και γρήγορος Τσίκο, έχει αγωνιστεί νωρίτερα στις Κάντιθ, Πορτουένσε, Μπαρτσελόνα Β', Αλμερία, Τζένοα, Μαγιόρκα και Σουόνσι. Υπήρχαν γενικότερα πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από εκείνον, όμως αναλώθηκε σε μια καριέρα με πολλά περάσματα και καλά συμβόλαια. Είναι βέβαιο ότι αν εν τέλει αποκτηθεί από την ΑΕΚ, θα πάρει συμβόλαιο κοντά στις 500.000 ευρώ.

ΣΤΑΝΤ ΜΠΑΙ Ο ΚΟΣΑΝΟΒΙΤΣ

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, ο Μίλος Τσοκάνοβιτς παραμένει μία από τις βασικές επιλογές, ειδικά μετά την τελευταία από μέρους του κίνηση να δεχθεί πιο χαμηλές αποδοχές από αυτές που απολαμβάνει στην Σταντάρ Λιέγης προκειμένου να ενταχθεί στην Ένωση.

Αποτελεί επιλογή του Μαϊστόροβιτς, όμως δεν είναι από αυτούς που έχουν την καθολική αποδοχή μεταξύ των ανθρώπων που αποφασίζουν. Και σίγουρα δεν είναι ο πρώτος που τελικά αποφασίζει.

(AP Photo/Jon Super)

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ