ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: "Σκεφτόμουν μόνο να επιστρέψω γρήγορα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιστροφή του στη δράση, δεν θέλησε να σταθεί στο γκολ που σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πλατανιά (01/03, 19:30).

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ, πιο δύσκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε στη δράση ύστερα από τέσσερις μήνες και συνδύασε το... comeback του με γκολ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ουκρανός στόπερ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιστροφή του στη δράση, ενώ έκανε ειδική μνεία στο προσεχές παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πλατανιά (01/03, 19:30).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το γεγονός πως επέστρεψε στη δράση με γκολ: "Ποτέ δεν σκέφτηκα πώς θα γίνει η επιστροφή, αλλά το να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ένα μικρό βήμα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος. Είναι μόνο η αρχή και σε αυτό επικεντρώνομαι".

Για το αν τον βοηθάει ψυχολογικά το γκολ : "Η νίκη της ομάδας είναι το πλέον σημαντικό. Δεν είμαι επιθετικός για να θέλω να σκοράρω. Χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα. Το κλίμα και τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν την ομάδα να αποκτήσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στο σύνολο και αυτός είναι ο στόχος μου. Χαρά μου είναι να κρατήσει η ομάδα το μηδέν παθητικό".

Για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πλατανιά: "Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Τόσο του Κυπέλλου, όσο και του πρωταθλήματος. Θέλουμε τις νίκες για να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους στόχους μας: να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και να είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα πρέπει να χειριστούμε έξυπνα τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά και τα υπόλοιπα που έρχονται".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ