ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: "Ο ποδοσφαιρικός Θεός μάς πήρε την πρόκριση"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / DYNAMO KYIV - AEK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποστήριξε πως ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν ήθελε η ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση, ενώ στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έκανε η ομάδα του και στα δύο παιχνίδια.

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, αφού το 0-0 στη ρεβάνς του "Ολιμπίσκι" σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς, την άφησε εκτός συνέχειας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ήταν απ' τους πρωταγωνιστές της Ένωσης στο αποψινό παιχνίδι, στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του, αλλά και στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και στα δύο ματς.

"Είναι δύσκολο να βρεις λόγια μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Εμείς δεν είχαμε τύχη, όπως και στην Αθήνα. Στα δύο παιχνίδια κάναμε υπέρ-αρκετές ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν έφτανε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που έγινε. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ώστε η πρόκριση να εξαρτάται από εμάς, όμως ο ποδοσφαιρικός Θεός απόψε μας πήρε την πρόκριση.

Αφήνουμε την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, αήττητοι σε όλο το Europa League. Αν είχαμε σκοράρει, η Ντινάμο θα αναγκαζόταν να παίξει διαφορετικά. Στο τέλος ρίξαμε αρκετούς επιθετικογενείς παίκτες, ρισκάραμε ακόμα περισσότερο. Μελετήσαμε καλά την Ντινάμο και στο πρώτο ημίχρονο και στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης σταθήκαμε πολύ καλά, απλώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ