ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: "Να μη φοβηθούμε την Ντινάμο"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για τις δυο μάχες που έχει να δώσει η ΑΕΚ με τη Ντινάμο Κιέβου για τους "32" του Europa League και τόνισε ότι η Ένωση δεν πρέπει να φοβηθεί την ουκρανική ομάδα.

Μπορεί ακόμα να αργούν τα δυο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Κιέβου για τους "32" τουEuropaLeague. Όμως, στην άκρη του μυαλού όλων στην Ένωση, βρίσκονται οι "μάχες" με τους Ουκρανούς και η προοπτική του ενός ακόμη βήματος.

Και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μιλώντας στην κάμερα τηςNOVA, ανέλυσε τους συμπατριώτες του και επεσήμανε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ΑΕΚ απέναντι στους Ουκρανούς.

"Πιστεύω ότι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά το αν είναι το φαβορί κι εμείς το αουτσάιντερ είναι κάτι τυπικό, αφού όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Εκεί φαίνεται η αλήθεια. Ό, τι κι αν λέει ο κόσμος, εμείς μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε το παραμικρό. Σίγουρα σεβόμαστε τη Ντινάμο, περισσότερο απ' ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί, αλλά το σημαντικό είναι να μη φοβηθούμε. Έτσι κι αλλιώς ως τώρα, η ΑΕΚ δεν έχει αισθανθεί φόβο για κανέναν σ' αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν θα παίξουν επίσημο ματς για δύο μήνες, αλλά την ίδια στιγμή επειδή πρόκειται μια σχετικά νέα ομάδα, θα έχουν το χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούν καλύτερα. Βρίσκονται σε διαδικασία "χτισίματος" ακόμα.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Το καλοκαίρι άλλαξε ο προπονητής, άλλαξε και το στυλ παιχνιδιού τους, αφού τώρα προσπαθούν να κοντρολάρουν περισσότερο τα ματς. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει καλά και κακά παιχνίδια, γι' αυτό φαίνεται ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Από τη μία ναι μεν δεν θα έχουν παίξει αγώνες πριν από τους δικούς μας, αλλά από την άλλη θα προσπαθήσουν να ολοκληρωθούν ως ομάδα και να παίξουν καλύτερα.

Ακόμα ένα μειονέκτημα που έχουμε εναντίον τους είναι ότι διαθέτουν περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές σε ευρωπαϊκά ματς τα τελευταία έξι με εφτά χρόνια. Επίσης θα είναι πιο εξοικειωμένοι στον καιρό της Ουκρανίας. Θα δούμε. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για όλα, αλλά μην ξεχνάμε ότι οι αγώνες αρχίζουν από το 0-0 και όλοι έχουν ίσες πιθανότητες για τη νίκη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ