ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: "Μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στα playoffs"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά στην πρωτιά στα playoffs, όμως παραδέχθηκε πως πλέον δεν είναι στο χέρι της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κι έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη που δίνει για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα playoffs.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε στην κάμερα της NOVA και παρουσιάστηκε αισιόδοξος, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, όμως, παράλληλα παραδέχθηκε πως πλέον η πρωτιά δεν είναι στο χέρι των ίδιων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το αν υπάρχει πίστη πλέον για την πρώτη θέση: "Φυσικά και μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Αν έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και πάρουμε τα τελευταία δυο παιχνίδια μπορούν να αλλάξουν. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε δυο δευτερόλεπτα. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να κάνουμε δυο νίκες".

Για το αν χάθηκε η ευκαιρία για την ΑΕΚ μετά τη νίκη στη Τούμπα: "Τα playoffs δεν αποτελούνται από ένα παιχνίδι, αλλά από έξι. Θέλω να δω σε ποια θέση θα είμαστε μετά το τέλος τους. Σίγουρα δεν εξαρτάται από εμάς τώρα. Αν κερδίσεις ένα παιχνίδι δεν πετάς στα σύννεφα, αν χάσεις δεν πρέπει να πέσεις στο έδαφος".

Για το αν κρίθηκε το αποψινό ματς στο τετ α τετ του Χριστοδουλόπουλου: "Δεν θα συμφωνήσω 100%. Δεν ήταν αυτό το κλειδί. Το κλειδί ήταν ότι δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο πριν τρεις ημέρες. Δεν νομίζω να έκανε λάθος ο Λάζαρος. Το σημείο κλειδί είναι ότι δεν είχαμε επιθετικότητα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ