ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: "Δευτέρα θα είμαι στα Σπάτα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Τσιγκρίνσκι EUROKINISSI SPORTS

Ψυχολογικά δυνατός παραμένει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος χειρουργείται στο χέρι, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πλατανιά, και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Αν υπήρχε όσκαρ ατυχίας, δεδομένα θα πήγαινε στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και μάλιστα χωρίς ο Ουκρανός στόπερ να έχει αντίπαλο. Επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά από τέσσερις μήνες και έμεινε στο γήπεδο μόνο... τέσσερα λεπτά, καθώς χτύπησε σοβαρά στο χέρι.

Ίσως οποιονδήποτε άλλον, αυτή η νέα ατυχία, να του είχε τσακίσει την ψυχολογία. Όμως ο Τσιγκρίνσκι δείχνει δυνατός και μάλιστα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην ΑΕΚ. "Θα το περάσουμε και αυτό και την Δευτέρα θα είμαι κανονικά στα Σπάτα" έλεγε ήδη από το νοσοκομείο ο Ουκρανός στόπερ.

Σήμερα (2/3) χειρουργείται στο χέρι ο Τσιγκρίνσκι και ακόμα και με νάρθηκα, ακόμα και μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα μπορεί να δουλεύει στο κομμάτι τουλάχιστον της φυσικής κατάστασης. Ενώ εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει για περίπου έναν μήνα.

Ήδη από το νοσοκομείο έχουν περάσει και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και αρκετοί από τους συμπαίκτες του Τσιγκρίνσκι. Άλλωστε το φιλί που έδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στον Ουκρανό στόπερ την ώρα που γινόταν η αλλαγή στο χθεσινό (1/3) ματς, είναι ενδεικτικό του κλίματος. Και πολλοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, θα πάνε στο νοσοκομείο μόλις ολοκληρωθεί η επέμβαση του Τσιγκρίνσκι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ