ΑΕΚ

Τσέρνιχ και Φρανκόφσκι στα υπόψιν της ΑΕΚ

Τσέρνιχ και Φρανκόφσκι στα υπόψιν της ΑΕΚ

Δύο επιθετικούς τσέκαρε χθες (16/10) ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος βρέθηκε για 3η μέρα στην Πολωνία έτσι ώστε να παρακολουθήσει ακόμα μία αναμέτρηση.

Τον αγώνα ανάμεσα στην Τερμάλιτσα και τη Γιαγκελόνια παρακολούθησε ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στην Πολωνία, έχοντας επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε δύο πςδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Πρόκειται για τους Φεντόρ Τσέρνιχ και Πρέμισλαβ Φρανκόφσκι οι οποίοι αγωνίζονται και οι δύο στην επίθεση. Όσον αφορά τον πρώτο, είναι εδώ και καιρό στη λίστα της ΑΕΚ, σύμφωνα με την Ώρα, και έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στα άκρα αλλά και πίσω από τον φορ. Είναι 25 ετών και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η ταχύτητα και η καλή τεχνική. Τη φετινή σεζόν μετρά ήδη 4 γκολ σε 9 αναμετρήσεις, είναι αριστεροπόδαρος και έχει συμβόλαιο με τη Γιαγκελόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Σχετικά με τον Φρανκόφσκι, πρόκειται για τον 21χρόνο φορ, που παίζει στο δεξί άκρο, αλλά και στον άξονα. Πρόκειται για έναν εκρηκτικό ποδοσφαιριστή που του αρέσει η δημιουργία. Τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 3 γκολ σε 11 ματς και το συμβόλαιο του με τη Γιαγκελόνια είναι μέχρι το 2020.

Ο Ντε Μπαρτόλο επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα με το μπλοκάκι του γεμάτο από σημειώσεις και προτάσεις, έτσι ώστε να συζητήσει με Μαϊστόροβιτς και Μπάγεβιτς και να αποφασίσουν για τις κινήσεις του Γενάρη.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ