ΑΕΚ

Tσεκάρει Αλεσάντρο ο Μιλοβάνοβιτς

Tσεκάρει Αλεσάντρο ο Μιλοβάνοβιτς

Το ματς Πόντε Πρέτα - Αμέρικα Νατάλ θα παρακολουθήσει την Τετάρτη ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, για να τσεκάρει τον Αλεσάντρο, που έχει προταθεί.

Στο Σάο Πάολο για ακόμα μία ημέρα θα βρεθεί ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, εκεί όπου στο "Μοϊζές Λουκαρέλι" θα δει την αναμέτρηση ανάμεσα στην πόντε Πρέτα και την Αμέρικα Νατάλ, στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Βραζιλίας.

O τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα στρέψει την προσοχή του στον επιθετικό των γηπεδούχων, Αλεσάντρο, ο οποίος έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Ο 28χρονος φορ έχει 29 συμμετοχές με την Πόντε Πρέτα και 12 γκολ, έχει ύψος 1,84 και χαρακτηρίζεται από τη δύναμη του στο ψηλό παιχνίδι αλλά και την τεχνική του.

Ο Αλεσάντρο αποκτήθηκε από την Πόντε Πρέτα τον περασμένο Απρίλιο και έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το τέλος του 2014.

Ο 28χρονος επιθετικός θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όταν ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα το ποδόσφαιρο. Στα 18 του αγωνίστηκε στη Ρόμα για περίπου ενάμιση χρόνο και από το 2005 μέχρι και την περσινή σεζόν έπαιξε σε 17 συνολικά ομάδες, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Μετά από αγώνα ξεπέρασε τα θέματα του και στην Πεναπολένσε, όπου βρέθηκε, πέτυχε 5 γκολ σε 16 ματς, όταν και τράβηξε το ενδιαφέρον της σημερινής ομάδας του.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ