ΑΕΚ

Τσάβαλου: "Είμαι ερωτευμένη με την ΑΕΚ"

Τσάβαλου: "Είμαι ερωτευμένη με την ΑΕΚ"

"Η ΑΕΚ, λόγω του μπαμπά, ήταν καθημερινά μέσα στο σπίτι μας, ζούσε μαζί μας, άκουγες μονίμως κάτι για εκείνη", λέει η Κατερίνα Τσάβαλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ".

Η Κατερίνα Τσάβαλου, την οποία αγάπησε το κοινό κυρίως μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες και όχι μόνο, αν και θα γίνει προσεχώς μαμά, μιας και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, "δαγκώνει" σίδερα και είναι έτοιμη να μπει στο χορτάρι και να παίξει, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη στο " ΕΘΝΟΣΠΟΡ" και τον Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, με αφορμή το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, μίλησε για την αγάπη της για την ΑΕΚ, αποκάλυψε πως έχει τσακωθεί για χάρη της, αλλά και πως είναι... ερωτευμένη μαζί της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Πέτρο Μάνταλο, ενώ περιέγραψε και τι είναι το οφσάιντ.

Είσαι ΑΕΚ από κούνια (οικογένεια) ή έγινες στην πορεία λόγω ενός φίλου/φίλης;

"Είμαι από κούνια, οπότε για μένα σαν την ΑΕΚ δεν έχει! Το δέσιμο είναι πρωτίστως και κυρίως συναισθηματικό, μεταφέρεται ως τέτοιο από γενιά σε γενιά. Ακολούθησα τον πατέρα μου Μιλτιάδη, και τον αδερφό μου Αλέξανδρο, ο οποίος με έπαιρνε μαζί του στο γήπεδο".

Από πότε θυμάσαι τον εαυτό σου να ασχολείται με το ποδόσφαιρο;

"Από πολύ μικρή. Η ΑΕΚ, λόγω του μπαμπά, ήταν καθημερινά μέσα στο σπίτι μας. Θυμάμαι κάποτε που παίζαμε με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τα επεισόδια είχαν φτάσει μέχρι την Ομόνοια. Για να κρυφτούμε, χωθήκαμε με τον αδερφό μου μέσα στο ΜΙΝΙΟΝ. Δυστυχώς δεν πηγαίνω συχνά στο γήπεδο, γιατί κάτι με πιάνει μέσα στο πολύ πλήθος, σαν πανικός. Να φανταστείς αποφεύγω και τις συναυλίες, που τόσο αγαπώ".

Τσακώθηκες και βρίστηκες (ή μαλλιοτραβήχτηκες) ποτέ με κάποιον/κάποια για την ΑΕΚ;

"Ναι, έχω τσακωθεί και πιο χαρακτηριστικά θυμάμαι έναν κύριο, ο οποίος, ενώ βρισκόμασταν σε κοινή παρέα, μιλούσε για την ΑΕΚ με απαξία. Τον έβαλα στη θέση του. Είμαστε διαφορετικοί, το πιστεύω αυτό. Πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται, όμως εμείς ξέρουμε. Είναι αυτό που οι ΑΕΚτζήδες λέμε, 'κάποτε θα μας καταλάβουν, μα δεν θα μας καταλάβουν ποτέ'".

Είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις περισσότερους από 3 ποδοσφαιριστές; Αν ναι, ποιους;

"Ασφαλώς! Τον Χριστοδουλόπουλο, που έβαλε τα δύο από τα τρία γκολ στον Ολυμπιακό και γυρίσαμε το ματς, τους ενόχλησε πολύ αυτό. Ο σύντροφός μου υποστηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα, όταν του έλεγα ότι αυτοί που αξίζουν στο τέλος νικούν, έκανε ότι δεν με άκουγε. Επίσης, ξέρω τον Αραούχο και τον Μάνταλο".

Ποιος είναι εκείνος για τον οποίο ακούς να μιλούν περισσότερο;

"Ο Μάνταλος, αλλά δυστυχώς όχι για ευχάριστα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Εμαθα για τον τραυματισμό του, είναι κρίμα να το παθαίνει ξανά. Εύχομαι περαστικά και δύναμη".

Περίγραψέ μας ένα "γηπεδικό" περιστατικό που εμπλέκεσαι;

"Μπορώ να σου περιγράψω την πρώτη γνωριμία που είχα με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Αφού συστηθήκαμε του είπα, “έχω μεγαλώσει με την ατάκα, ο Ντέμης παίζει για τη φανέλα”. Ηταν αυτό που μόνιμα έλεγε ο πατέρας μου όταν τον έβλεπε να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ".

Καταλαβαίνεις τι είναι το οφσάιντ;

"Για να είμαι ειλικρινής, εδώ πήρα μια βοήθεια... Οφσάιντ, λοιπόν, καταλογίζεται, όταν ο επιτιθέμενος δέχεται πάσα και είναι πιο μπροστά από μια νοητή γραμμή των αμυντικών. Το είπα καλά;".

Θα μπορούσες να έχεις έναν σύντροφο που δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο;

"Θα κρίνω από αυτό που ήδη έχω, δηλαδή από έναν σύντροφο που καταπιάνεται με το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει! Ο άνδρας πρέπει να βλέπει μπάλα".

Οταν ακούς τη λέξη ΑΕΚ, τι είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, ποια εικόνα σχηματίζεται, ποιο συναίσθημα ξυπνάει;

"Οτι είμαι ερωτευμένη μαζί της. Οχι με την κάθε ποδοσφαιρική Κυριακή της ξεχωριστά, αλλά με όσα πρεσβεύει και την ακολουθούν στο βάθος των δεκαετιών".

Αν η ΑΕΚ θα ήταν φαγητό, ποιο θα ήταν; Αν ήταν τραγούδι, ποιο θα ήταν;

"Θα ήταν ένα πιάτο κοτόπουλο με ρύζι και κάρυ, έχει πολλά από τα αρώματά της. Τραγούδι θα ήταν το “Let me entertain you” του Ρόμπι Γουίλιαμς. Ρυθμός, κίνηση, ενέργεια και χαρά".

Ενα ματς (ή γεγονός) που θυμάσαι με πολλή χαρά και αντιστοίχως ένα που πάντα θα σε στεναχωρεί;

"Θα με στοιχειώνει πάντα η ημέρα που οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός μας από την Α’ Εθνική. Αντιστοίχως, το πρώτο μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, εκείνο της επιστροφής, δημιούργησε μέσα μου ένα μοναδικό συναίσθημα. Τότε συνειδητοποίησα γιατί έπρεπε να το ζήσουμε αυτό".

Το πρωτοσέλιδο του "Έθνους":

Τσάβαλου: "Είμαι ερωτευμένη με την ΑΕΚ"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ