ΑΕΚ

Τσακισμένοι στόπερ

Τσακισμένοι στόπερ

Κάποια κατάρα κουβαλά κατά τη φετινή σεζόν η θέση του κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ. Ο Λέσκοτ αποχώρησε νωρίς, ο Τσιγκρίνσκι το... τερμάτισε με τις αναποδιές και ο Λαμπρόπουλος μπαίνει στα πιτς για καιρό. Το Sport24.gr καταγράφει τα ατυχώς γενόμενα.

Ενεργοποιείται ο ένας, ακινητοποιείται ο άλλος. Μια μόνιμη κατάσταση στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών κατά τη φετινή σεζόν για την ΑΕΚ. Με τελευταίο θύμα, τον πιο άτυχο όλων Βασίλη Λαμπρόπουλο. Μια θέση στοιχειωμένη με τα όσα έχουν συμβεί στη διάρκεια αγωνιστικών και μη υποχρεώσεων της Ένωσης. Το Sport24.gr καταπιάνεται ενδελεχώς και θυμίζει:

ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ - ΤΖΟΛΕΟΝ ΛΕΣΚΟΤ

Τσακισμένοι στόπερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τελευταίο παιχνίδι του Άγγλου (και μόλις τέταρτο στη βραχύβια θητεία του στην ομάδα) κατεγράφη στις 2 Οκτωβρίου 2016, απέναντι στον Ολυμπιακό σε εκείνο το άνετο 3-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος και το ταξίδι του Λέσκοτ στην πατρίδα του όπου (ισχυρίζεται ότι) τραυματίστηκε κάνοντας ποδήλατο στο σπίτι του!

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ: "Μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίον υποβλήθηκε ο Τζόλεον Λέσκοτ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος και ότι πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να γίνει αυτό σε ειδικό γιατρό στην Αγγλία και το αίτημα του έγινε δεκτό από την ΑΕΚ".

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο διεθνής στόπερ επέστρεψε στην Αθήνα μετά από κάποιο διάστημα αποθεραπείας στην Αγγλία, ωστόσο φάνηκε εξ αρχής ότι δεν ήθελε να μείνει άλλο εδώ. Έτσι, αφού προέκυψαν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, στο τέλος η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει και η καριέρα του Λέσκοτ στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε άδοξα, βάσει των αρχικών μεγάλων προσδοκιών.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ - ΝΤΜΙΤΡΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ

Τσακισμένοι στόπερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το επιβαρημένο ιατρικό παρελθόν του Ουκρανού όσον αφορά στους μυϊκούς τραυματισμούς, προφανώς και δεν αντιμετωπίστηκε έξυπνα από τους Κετσπάγια και Μοράις που τον είχαν συνεχώς στην ενδεκάδα. Έτσι ύστερα από 9 συνεχόμενα 90λεπτα, ο επιρρεπείς σε τέτοια θέματα Ντμίτρο έβγαλε μυϊκό πρόβλημα.

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ: "Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποβλήθηκε το πρωί σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο. Στον Τσιγκρίνσκι διαγνώσθηκε θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο", ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν, στις 14 Νοεμβρίου, τρεις δηλαδή ημέρες μετά τον τραυματισμό του. Ο αρχικός υπολογισμός έκανε λόγο για 6-8 εβδομάδες αποχής, αλλά...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ...η αποχή είχε σχεδόν διπλάσια διάρκεια καθώς ο Ουκρανός επέστρεψε μετά από περίπου 4 μήνες! Αγωνίστηκε για 40 λεπτά στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λάρισα, μάλιστα έβαλε γκολ και στο αμέσως επόμενο ματς ξεκινώντας βασικός, υπέστη νέα σοβαρή ζημιά.

ΤΡΙΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ - ΝΤΜΙΤΡΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πέντε λεπτά παιχνιδιού στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά (ΟΑΚΑ) ήταν αρκετά για να κοπεί μαχαίρι η χαρά της επιστροφής για τον ίδιο και την ΑΕΚ. Μια μονομαχία στο ύψος της μεσαίας γραμμής τον ανάγκασε να στηριχθεί με δύναμη στο ένα χέρι του τη στιγμή που έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο και το κακό φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Ένα σοβαρό κάταγμα και νέα αγωνία για τον ίδιο και την ομάδα.

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ: "Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εσωτερική οστεοσύνθεση κατάγματος της αριστερής κερκίδας, μετά το συντριπτικό κάταγμα το οποίο υπέστη στον αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά". Τότε όλοι υπολογίζαμε ότι θα είναι έτοιμος για τα πλέι οφς.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο Τσιγκρίνσκι δεν είναι έτοιμος ακόμα ιατρικά, αν και σωματικά θεωρείται fit καθώς δεν έχασε παρά δύο εγχειρήσεις με εγχειρισμένο χέρι! Ακόμα και το ΟΚ του ιατρικού επιτελείου αν είχε, δεν είναι τόσο απλό το θέμα, πρέπει να αισθανθεί και ψυχολογικά έτοιμος. Ίσως συμβάλει καταλυτικά σε αυτό ο ειδικός νάρθηκας που φτιάχτηκε πάνω στο χέρι του στην Ιταλία. Η ΑΕΚ τον ανάγκη την ερχόμενη Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως δύσκολα θα προλάβει.

ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πιο επίπονο! Το γοερό κλάμα του επισκίασε τα πάντα στο ματς των Χανίων. Έχοντας προσγειωθεί στο γόνατο με άσχημη ισορροπία έπαθε τη ζημιά, το ακριβές μέγεθος της οποίας θα εκτιμηθεί σήμερα Και η απώλειά του θα μετριέται σε βάθος αρκετών μηνών.

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ: "Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο και ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίον υποβλήθηκε, έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε επέμβαση από τους Παντελή Νικολάου και Αλκη Καλλιακμάνη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα φανεί αν έχει πειραχθεί και ο μηνίσκος του ποδοσφαιριστή".

ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ: Ο 26χρονος στόπερ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες και βλέπουμε. Ωστόσο έχει γερή κράση, το έχει ξαναπάθει (στο άλλο πόδι κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πανιώνιο) και επέστρεψε απόλυτα γερός παίρνοντας μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ