ΑΕΚ

Τρίστασον: "Ο Χιμένεθ δεν με υπολογίζει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ισλανδός διεθνής εξτρέμ, Άρνορ Τρίστασον άνοιξε την "πόρτα της εξόδου" από την ΑΕΚ ήδη από τον Ιανουάριο, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σουηδίας.

Από την στιγμή που εδώ και αρκετό καιρό ο Άρνορ Τρίστασον δεν κερδίζει θέση ούτε καν σε αποστολές για τα παιχνίδια της ΑΕΚ, έμοιαζε δεδομένο πως η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα μακροημερεύσει.

Άλλωστε ο Ισλανδός εξτρέμ είχε δημοσιοποιήσει και προ ημερών, τις τάσεις φυγής του. Και τώρα, μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα "expressen", ο Ισλανδός άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου, αφού τόνισε πως ίδιος ο Χιμένεθ του είχε μεταφέρει πως δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Μάλιστα η συνέντευξη έγινε με αφορμή την φήμη για ενδιαφέρον της Μάλμε.

"Υπάρχουν πολλές φήμες από πολλές ομάδες. Για να δούμε τι θα συμβεί. Δεν παίρνω χρόνο συμμετοχής και ο προπονητής μου είπε ότι δεν με υπολογίζει. Όποτε πρέπει να βρω έναν άλλον σύλλογο.

Δεν κλείνω καμία πόρτα. Θέλω να παίξω για να μην χάσω τη θέση μου στην εθνική ομάδα, ο ατζέντης μου εργάζεται πάνω σε αυτό και θα δούμε τι θα συμβεί", τόνισε ο Τρίστασον, που όλα δείχνουν πως τον Γενάρη θα επιχειρήσει να "σπάσει" την συμφωνία που υπάρχει για μονοετή δανεισμό του και θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ