ΑΕΚ

Τριπλός "πονοκέφαλος" ενόψει ντέρμπι

Τριπλός "πονοκέφαλος" ενόψει ντέρμπι
INTIME SPORTS

Με τον Μπαρόχα να κάνει μόνο θεραπεία και τον Αραβίδη με τον Ντίντακ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μπορεί το κλίμα στα Σπάτα μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ να ήταν εξαιρετικό. Μπορεί το βασικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια να ήταν η παρουσία του Γκουστάβο Πογέτ στην Αθήνα και το ενδεχόμενο να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Όμως για τον υπηρεσιακό τεχνικό Στέλιο Μανωλά υπάρχουν «πονοκέφαλοι» και μάλιστα τρεις.

Ο Αλάιν Μπαρόχα που έβγαλε τραυματίας σχεδόν μια ώρα αγώνα χθες (28/10) στην Ξάνθη, έκανε σήμερα (29/10) μόνο θεραπεία. Ήδη από την πρώτη εκτίμηση του προβλήματος, υπάρχει ανησυχία για την παρουσία του Βενεζουελάνου στο ντέρμπι της Κυριακής (1/11) με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο η ανησυχία έγινε σήμερα ακόμα μεγαλύτερη. Πάντως ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρξει αύριο (30/10).

Εκτός από τον Μπαρόχα, ο Μανωλάς ανησυχεί και για τον Χρήστο Αραβίδη αλλά και τον Ντίντακ Βιλά. Αμφότεροι ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Αραβίδης υποφέρει από μια κάκωση από το ματς του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ηρακλή. Ενώ ο Ντίντακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν το ματς με την Ξάνθη και γι αυτό και έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής. Πάντως και για τους δυο υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπουν ξανά στις προπονήσεις εγκαίρως, ώστε να αγωνιστούν κανονικά στο ντέρμπι.

Τουλάχιστον ευχάριστα ήταν τα μαντάτα από τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος που υπέφερε από μια διάταση στο δικέφαλο και γι αυτό και αντικαταστάθηκε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου στην Ξάνθη, σήμερα αισθανόταν πολύ καλύτερα. Και ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του Μανωλά για το ντέρμπι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ