ΑΕΚ

"Τριπλός" κίνδυνος για την Αγιά-Σοφιά

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ χρειάζεται να πάει ξανά στο ΣτΕ για να αντιμετωπίσει προσφυγή για το γήπεδο, ενώ επίκειται αρνητική εξέλιξη και από την πλευρά του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας. Η θέση της ΑΕΚ.

Μπορεί τα έργα για την Αγιά-Σοφιά στο εργοτάξια της Νέας Φιλαδέλφειας να συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς. Όμως έχει παρουσιαστεί κίνδυνος και μάλιστα τριπλός, να προκύψουν εμπόδια. Άλλωστε, στην ΑΕΚ λένε πως "ο πόλεμος που δεχόμαστε για το γήπεδο παραμένει ανελέητος εντός και εκτός των τειχών".

Καταρχάς, η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει ξανά "μάχη" στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 18 Οκτωβρίου για την προσφυγή που έχει γίνει εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία μπήκε στο φάκελο για την οικοδομική άδεια. Επίσης, επίκειται Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί η μελέτη του έργου της υπογειοποίησης και στην ΑΕΚ ξέρουν πως εκ των προτέρων η εισήγηση θα είναι αρνητική.

Άλλωστε, η Δημοτική Αρχή έχει κυκλοφορήσει και ένα φυλλάδιο με θέσεις ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα και τίτλο: "Θέλουμε ένα γήπεδο για την πόλη και όχι μια πόλη για το γήπεδο", ενώ υπάρχει και μια προσφυγή στην Διεύθυνση Δασών. Και φυσικά υπάρχει και η πρωτόδικη απόφαση για την Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που αφορά το παραχωρητήριο του οικοπέδου.

Απέναντι σ’ όλα αυτά, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να βγει μπροστά και να "απαντήσει". Σ’ όλα τα ζητήματα. "Έχουμε δώσει διαρκή αγώνα νομιμότητας. Έχουμε δικαιωθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ. Η ΑΕΚ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, αλλά θα αντιδράσει απέναντι σ’ όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και μια για το μεγάλο ματς όνειρο, κόντρα στον ανελέητο πόλεμο που εξακολουθούμε να δεχόμαστε", είναι η θέση της ΑΕΚ.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες γίνεται μια σειρά από συσκέψεων, προκειμένου να χαραχθεί γραμμή… επίθεσης, απέναντι σ’ όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως στο ΣτΕ έχουν δικαιωθεί ήδη μια φορά και θα το κάνουν και πάλι, ενώ αισιοδοξούν πως θα δικαιωθούν στην έφεση που έχει γίνει, για την υπόθεση του παραχωρητηρίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ