ΑΕΚ

Τριάδα με... τέσσερις

Τριάδα με... τέσσερις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με μία τις από τις σκέψεις του πάντως είναι να βάλει και τους 4 μέσους του στην ενδεκάδα.

Οι οριστικές αποφάσεις για το αγωνιστικό πλάνο του σημερινού (13/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενδεχομένως να κράτησαν ξάγρυπνο τον Γκουστάβο Πογέτ στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ΑΕΚ. Και ακόμα να μην τις έχει πάρει οριστικά.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Πογέτ μελετάει το σχήμα και τις επιλογές του. Ενώ σε καμία από τις προπονήσεις στα Σπάτα, δεν φανέρωσε το παραμικρό για τις σκέψεις του. Και η αλήθεια είναι πως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει μια σειρά από διλήμματα.

Από την χρησιμοποίηση ή όχι του προερχόμενου από πρόβλημα στο γόνατο Μπαρμπόζα, μέχρι την επιλογή για την μεσαία γραμμή. Πάντως ως προς το τελευταίο, ενδεχομένως ο Πογέτ να βγει από το δίλημμα, βάζοντας στην ενδεκάδα και τους τέσσερις μέσους του.

Μια από τις σκέψεις του Ουρουγουανού τεχνικού, η οποία κερδίζει έδαφος, είναι να ξεκινήσει με τον Σιμόες, τον Σουκουλίνι και τον Γιόχανσον στην μεσαία γραμμή και να προωθήσει τον Μάνταλο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ.

Μια θέση που ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει παίξει και επί Πογέτ αλλά ακόμα και επί Δέλλα. Και σ' αυτή την εκδοχή, να παίξει ένας εκ των Βάργκας ή Μπαρμπόζα στην αντίστοιχη θέση δεξιά. Κάτι που θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας του Πορτογάλου. Πάντως όπως και να έχει, ο Πογέτ θα πάρει οριστικές αποφάσεις, την τελευταία στιγμή.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ