ΑΕΚ

Τρία προβλήματα για τον Χιμένεθ ενόψει Πανιωνίου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τρία έγιναν τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ ενόψει Πανιωνίου, καθώς πέρα απ' τον Χρήστο Αραβίδη που έχει υποστεί θλάση, οι Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Γαλανόπουλος αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Νικήτρια βγήκε η ΑΕΚ από την "μάχη" της Τούμπας, αλλά δεν γλίτωσε από τις απώλειες. Όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, ο Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε από το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις, καθώς υποφέρει από ένα αιμάτωμα.

O αρχηγός της Ένωσης ακολούθησε μόνο θεραπεία και είναι απίθανο να δώσει το παρών στο ματς της Τετάρτης (17/05, 18:15) με τον Πανιώνιο. Άλλωστε ο Μανόλο Χιμένεθ ούτε θέλει να ρισκάρει με τον Μάνταλο, ενώ έχει και μια ευκαιρία, να του δώσει ανάσες.

Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο νεαρός μέσος επίσης υποφέρει από ένα αιμάτωμα, γι αυτό άλλωστε και αντικαταστάθηκε στο ματς της Τούμπας. Το χτύπημα του Γαλανόπουλου είναι πιο ελαφρύ από του Μάνταλου. Όμως σήμερα ο 20χρονος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην αυριανή (16/5) τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Πανιώνιο, θα φανεί αν θα είναι σε θέση να δώσει το παρών.

Όσο για τον… τρίτο του ιατρικού δελτίου, αυτός είναι ο Χρήστος Αραβίδης, που αναρρώνει από θλάση. Και σήμερα, όπως και τις προηγούμενες μέρες, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως ούτε και για το ματς με τον Πανιώνιο, θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ