ΑΕΚ

Τρέχει και το θέμα του Μούλντερ

goalkeeper Erwin Mulder of Feyenoord during the Dutch Eredivisie match between FC Utrecht and Feyenoord at Galgenwaard Stadium on January 19, 2014 in Utrecht, The Netherlands. FC Utrecht v Feyenoord Rotterdam Dutch Eredivisie 2013/2014 xVIxWillemxJanxDijkdrentxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2028051

Goalkeeper Erwin Mulder of Feyenoord during The Dutch Eredivisie Match between FC Utrecht and Feyenoord AT Galgenwaard Stage ON January 19 2014 in Utrecht The Netherlands FC Utrecht v Feyenoord Rotterdam Dutch Eredivisie 2013 2014  PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY
goalkeeper Erwin Mulder of Feyenoord during the Dutch Eredivisie match between FC Utrecht and Feyenoord at Galgenwaard Stadium on January 19, 2014 in Utrecht, The Netherlands. FC Utrecht v Feyenoord Rotterdam Dutch Eredivisie 2013/2014 xVIxWillemxJanxDijkdrentxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2028051 Goalkeeper Erwin Mulder of Feyenoord during The Dutch Eredivisie Match between FC Utrecht and Feyenoord AT Galgenwaard Stage ON January 19 2014 in Utrecht The Netherlands FC Utrecht v Feyenoord Rotterdam Dutch Eredivisie 2013 2014 PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY IMAGO/VI IMAGES

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκάλο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τρέχουν και το θέμα του Μούλντερ. Μια ώρα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου (19:00 αντί για 18:00). Ευκαιρία για ανάσες και αυτοσυγκέντρωση.

Η ΑΕΚ, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League, έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Σιμόες και Γκάλο, κάτι που θέλει να κάνει και με τον Μούλντερ.

Για τον Ολλανδό τερματοφύλακα μπορεί να ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, ωστόσο η περίπτωση της ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία είναι ξεχωριστή για αυτόν.

Μάλιστα, το επόμενο διάστημα ο ατζέντης του αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, ώστε να μιλήσει με τους υπεύθυνους του "Δικεφάλου" και να κλείσουν ένα ένα όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ώστε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί.

Ευκαιρία για ανάσες και αυτοσυγκέντρωση

Εξάλλου, ύστερα από τρία συνεχόμενα ματς, ο Τραϊανός Δέλλας βρήκε την ευκαιρία να δώσει ρεπό στους παίκτες του καθώς το σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν θα προπονηθούν σήμερα, παίρνοντας ανάσες, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν και να συγκεντρωθούν ώστε να επιστρέψουν στις παλιές καλές τους εμφανίσεις. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν ξανά το Σάββατο το πρωί στα Σπάτα.

Μια ώρα μετά με Ολυμπιακό Βόλου

Τέλος, μπορεί όλοι οι αγώνες των πλέι οφ της Football League να ήταν προγραμματισμένοι για τις 18:00, αλλά για δεύτερη φορά φέτος άλλαξε η ώρα διεξαγωγής τους.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι οι αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ θα πραγματοποιηθούν στις 19:00, αντί για τις 18:00 που είχαν προγραμματιστεί αρχικά.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ