ΑΕΚ

"Τρέχει" για μεταγραφές η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να ολοκληρώσουν τουλάχιστον δυο μεταγραφές και να κλείσουν τις εκκρεμότητες των ανανεώσεων μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Το βασικό πλεονέκτημα που έχει η ΑΕΚ σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, είναι πως δεν χρειάστηκε να ψάξει για προπονητή μετά το τέλος της σεζόν. Και ως εκ τούτου δεν έχασε χρόνο ως προς τον σχεδιασμό. Από την άλλη μεριά, η βασική διαφορά σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, είναι η πρόκληση των προκριματικών του Champions League.

Σ' αυτά τα ματς, η ΑΕΚ θέλει να πάει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Αυτό προϋποθέτει να έχουν συμπληρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια από το παζλ του ρόστερ, όταν η ομάδα θα ταξιδέψει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο. Ήτοι, στις 29 Ιουνίου. Αυτή άλλωστε είναι και η επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ. Να έχει μαζί του στο Κίελτσε, όσο το δυνατόν πιο έτοιμο το ρόστερ.

Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως πλέον η ΑΕΚ οφείλει να "τρέξει" ως προς τις μεταγραφικές κινήσεις. Στόχοι έχουν εντοπιστεί για τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, έχει γίνει αξιολόγηση, έχει υπάρξει ακόμα και συνεννόηση με τον Χιμένεθ και πλέον θα αρχίσει και η… δράση. Άλλωστε ο χρόνος αρχίζει να πιέζει. Επί της ουσίας άλλωστε, η ΑΕΚ έχει μπροστά της μόλις δυο εβδομάδες μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας. Και μέχρι τότε θέλει να έχει ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Η ΑΕΚ στην μεταγραφική αγορά θα ψάξει και για κεντρικό αμυντικό αλλά και για χαφ. Όμως και με τους παίκτες που ήδη έχει στο ρόστερ, μπορεί να φτάσει μέχρι τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Άλλωστε είναι παίκτες που υπολογίζονται έτσι κι αλλιώς από τον Χιμένεθ, ως βασικοί. Αντιθέτως ο Ισπανός τεχνικός "καίγεται" για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Και εκεί, όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr, θα δοθεί η προτεραιότητα. Η ΑΕΚ πλέον θα προχωρήσει με τις μεταγραφές των ακραίων επιθετικών.

Το όνομα του Ρομέρο Χαϊμέ έχει προστεθεί στην λίστα. Πρόκειται για έναν 26χρονο εξτρέμ που πέρυσι αγωνίστηκε στην Ουσασούνα. Και θεωρείται καλή, αλλά δύσκολη περίπτωση. Φυσικά παραμένουν οι Σουηδοί Μπέρκροτ και Μπαχούι, όπως ο Ισνάλντο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Επίσης η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να "τρέξει" και την υπόθεση του σέντερ φορ. Ακόμα και αν χρειαστεί να πιέσει την υπόθεση Σκόκο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν μπορεί ή όχι να προχωρήσει.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

Παράλληλα με τις μεταγραφές, η ΑΕΚ πρέπει να κλείσει και κάποιες εκκρεμότητες που παραμένουν ανοικτές από το περσινό ρόστερ. Η πρώτη προτεραιότητα είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Ντίντακ Βιλά. Υπάρχει η πρόθεση να παραμείνει ο Ισπανός μπακ και να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Αυτή είναι και η επιθυμία του Χιμένεθ. Και αυτό θα επιχειρήσει να κάνει η ΑΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες, για να κλείσει την υπόθεση. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει οριστικό ξεκαθάρισμα στις εκκρεμότητες με τον Πατίτο Ροντρίγκες, τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και τον Τόμας Πέκχαρτ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ