ΑΕΚ

"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ με τον κόσμο

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι οπαδοί της ΑΕΚ γέμισαν το... μισό γήπεδο στα Πηγάδια με άψογη συμπεριφορά και αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στην επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Πολλούς λόγους έχουν στην ΑΕΚ να είναι "σκασμένοι" για το αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Από τους πεταμένους δυο βαθμούς, μέχρι τις πολλές χαμένες ευκαιρίες για γκολ. Όμως ένας βασικός λόγος, είναι πως δεν κατάφεραν να δώσουν χάρα στους οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα, άφησε τους πάντες στην Ένωση με ανοικτό το στόμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, τα εισιτήρια που αντιστοιχούσαν σε οπαδούς της ΑΕΚ στο "πέταλο" αλλά και στην κεντρική εξέδρα, ήταν 1.815. Ενώ συνολικά στο ματς, κόπηκαν 3.483. Κάτι που σημαίνει πως οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν πάνω από τους μισούς μέσα στο γήπεδο. Και φυσικά για τους ανθρώπους της ομάδας, έχει και μεγάλη σημασία το γεγονός πως υπήρχε άψογη συμπεριφορά. Ούτε ένα καπνογόνο δεν άναψε, ενώ δεν συνέβη το παραμικρό.

Αυτή η εικόνα μάλιστα του κόσμου, σ' ένα ματς τόσα πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, αποτέλεσε και βασικό θέμα συζήτησης στην επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ. "Είναι κρίμα που δεν δώσαμε χαρά σ' αυτόν τον κόσμο" έλεγαν στην ομάδα και αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που υπήρχαν μόνο σκυμμένα κεφάλια κατά την επιστροφή στην Αθήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ