ΑΕΚ

"Τρελάθηκαν" με Μπακάκη

"Τρελάθηκαν" με Μπακάκη
INTIME SPORTS

Ο Μπακάκης "τρέλανε" όλα τα κοντέρ στις καθιερωμένες εξετάσεις που έκανε. Και φάνηκε πως πλέον, τουλάχιστον από ιατρικής πλευράς, είναι έτοιμος να αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς.

Ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρχαν ενδείξεις πως η πορεία αποθεραπείας του Μιχάλη Μπακάκη μετά την επέμβαση στο γόνατο, εξελίσσεται πολύ καλύτερα από το προβλεπόμενο. Όμως οι ενδείξεις έγιναν τρανές αποδείξεις.

Ο Μπακάκης «τρέλανε» όλα τα... κοντέρ στις καθιερωμένες εξετάσεις που έκανε. Και φάνηκε πως πλέον, τουλάχιστον από ιατρικής πλευράς, είναι έτοιμος να αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς.

Κάτι που σημαίνει πως ο Μπακάκης θα είναι και πάλι δυνατός, πολύ πριν τα τέλη του Οκτώβρη, όπως ήταν το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Ήδη ο διεθνής ακραίος μπακ έχει βάλει μπάλα στο πρόγραμμα του, ενώ συμμετέχει και σε κάποιες ασκήσεις.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς του. Και κυρίως θα βάλει ακόμα περισσότερη μπάλα, ακόμα και με σουτ και σέντρες.

Στόχος πλέον είναι, μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Οκτώβρη, ο Μπακάκης να δοκιμάσει ακόμα και να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης.

Άλλωστε και οι εξετάσεις του αλλά και ο τρόπος δουλειάς του, δείχνουν πως έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για να γυρίσει ξανά στην αγωνιστική δράση. Ο Μπακάκης είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα τέλη του περασμένου Μάη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ