ΑΕΚ

"Τρελαμένος" ο Αραούχο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / ΑΡΑΟΥΧΟ(ευκαιρια)-(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / ΑΡΑΟΥΧΟ(ευκαιρια)-(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αραούχο ήταν "σκασμένος" μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τις ευκαιρίες που έχασε. Οι αντιδράσεις και η "συγγνώμη" του Αργεντινού και οι κινήσεις του Χιμένεθ και των συμπαικτών του.

Τέτοια ευκαιρία, όπως αυτή του 13ου λεπτού, δεν έχει χάσει ξανά ποτέ στην καριέρα του. Περίπου κάτι τέτοιο έλεγε και στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες σ’ ένα μόνο 90άλεπτο, δεν πρέπει να έχει χάσει ξανά ποτέ στην καριέρα του. Άλλωστε με δυο… δοκάρια έβγαλε το ματς.

Για τον Σέρχιο Αραούχο, το χθεσινό (11/2) απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Άλλωστε τα έλεγε όλα η αντίδραση του Αργεντινού φορ, δευτερόλεπτα μετά την φάση που αντί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, της έκοψε την πορεία.

Εκείνο που "έσωσε" τον Αραούχο, ήταν ο Χριστοδουλόπουλος και η νίκη της ΑΕΚ. Άλλωστε για αυτό και ο Αργεντινός φορ, ήταν ο πρώτος που έτρεξε και έσφιξε δυνατά στην αγκαλιά του τον Λάζαρο, μετά το εύστοχο πέναλτι.

Όμως παρά τη νίκη, ο Αραούχο ήταν "σκασμένος" στα αποδυτήρια μετά την λήξη του ματς. Παρόλο που ο Μανόλο Χιμένεθ πρώτος έσπευσε να μιλήσει στον Αργεντινό φορ και ακολούθησαν και αρκετοί συμπαίκτες του.

Πάντως ο Αραούχο φεύγοντας από το ΟΑΚΑ, ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μια φωτογραφία με την αντίδραση του από την τεράστια χαμένη ευκαιρία του 13ου λεπτού και την συνόδευσε με μπόλικα από τα "εικονίδια" που παραπέμπουν σε "συγγνώμη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ