ΑΕΚ

"Τρέλα" ο Πογέτ, "κουβάρι" οι παίκτες

"Τρέλα" ο Πογέτ, "κουβάρι" οι παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για τον τρόπο που γιόρτασαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν υπήρξε κανείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που να κρύψει, είτε σε δημόσια τοποθέτηση, είτε σε «πηγαδάκι» στα Σπάτα, την τεράστια «δίψα» για νίκη. Πολλώ δε μάλλον ο Γκουστάβο Πογέτ που είχε «σημαδέψει» το συγκεκριμένο παιχνίδι στο ημερολόγιο του, ήδη σχεδόν από την δεύτερη εβδομάδα που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Όλη στην ΑΕΚ την ήθελαν πολύ αυτή τη νίκη και όταν την πήραν, την χάρηκαν με την ψυχή τους. Ειδικά μέσα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μέχρι και… σύνθημα ο Πογέτ

Ο πρώτος που έσυρε τον… χορό των πανηγυρισμών, ήταν ο Πογέτ. Όποιον έβρισκε μπροστά του αγκάλιαζε ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ. Ακόμα και υπαλλήλους της ομάδας, αλλά και του ΟΑΚΑ. Ενώ όταν μπήκε στα αποδυτήρια, πρώτα έκανε «high five» με κάθε παίκτη ξεχωριστά και κατόπιν μπήκε συμμετείχε ενεργά στα πανηγύρια. Μάλιστα ο Πογέτ δεν δίστασε να συμμετάσχει και σε σύνθημα. Όταν εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ άρχισαν να τον καλούν εντός των αποδυτηρίων φωνάζοντας ρυθμικά «έλα, έλα». Ο Πογέτ αμέσως ρώτησε τι είναι αυτό το σύνθημα. Του το είπαν και αμέσως ανέβηκε πάνω σ’ έναν πάγκο και φώναζε και αυτός «έλα, έλα». Γενικώς ο Ουρουγουανός ήταν «τρελαμένος» και ήταν ηλίου φαεινότερο πως ίσχυε αυτό που είπε και στη συνέντευξη Τύπου, περί μιας «καταπληκτικής νύχτας».

Οι αγκαλιές και οι… πίτσες

Με σφικτές αγκαλιές μεταξύ τους, πανηγύρισαν τη νίκη και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μάλιστα το εντυπωσιακό ήταν πως όλοι οι «κιτρινόμαυροι» έγιναν ένα «κουβάρι» μέσα στα αποδυτήρια. Και αυτοί που πρωτοστατούσαν στους πανηγυρισμούς ήταν παίκτες που είτε τελευταία στιγμή έμειναν εκτός ενδεκάδας (όπως ο Ανέστης), είτε παρέμειναν σ’ όλο το ντέρμπι στον πάγκο (όπως ο Πλατέλλας) ή ακόμα – ακόμα βρίσκονταν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής (όπως ο Τζανετόπουλος). Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως ο Τζανετόπουλος ήταν από τους πρώτους που κατέβηκαν στα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα της λήξης και περίμενε τους συμπαίκτες του για να τους αγκαλιάσει και να πανηγυρίσει μαζί τους. Οι παίκτες της ΑΕΚ το χάρηκαν με την ψυχή τους και οι πίτσες που αποτελούν το σταθερό γεύμα αναπλήρωσης ενέργειες μετά από κάθε ματς, έγιναν επίσης κομμάτι των πανηγυρισμών.

«Έχασε» Γκάλο και Ντίντακ

Το απολύτως αναμενόμενο ήταν πως μετά το χθεσινό (13/2) ντέρμπι, ο Πογέτ θα έδινε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό για να ξεκουραστούν. Ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός μετρά και απώλειες λόγω καρτών. Ο Ροντρίγκο Γκάλο που αποβλήθηκε, θα χάσει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι με τον Ηρακλή, όμως εκεί ο Βραζιλιάνος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής από τέσσερις κίτρινες. Ως εκ τούτου την τιμωρία για την κόκκινη, θα την εκτίσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την μεθεπόμενη αγωνιστική. Επίσης ο Ντίντακ Βιλά έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει σε δυο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Πογέτ έχει να διαλέξει ανάμεσα στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης και τα εντός με Παναθηναϊκό και Πανθρακικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ