ΑΕΚ

"Τρέλα" Λιβάγια με την Αθήνα

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λιβάγια EUROKINISSI SPORTS

Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, είναι πανευτυχής στην Ελλάδα και στην Ένωση και δεν το κρύβει. Παρά το τριήμερο ρεπό, προτίμησε να μείνει στην Αθήνα.

Όσα κάνει μέσα στο γήπεδο με την κιτρινόμαυρη φανέλα και η διάθεση που δείχνει ακόμα και στα φιλικά, φανερώνουν πόσο έχει "δεθεί" με την ΑΕΚ. Και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Όμως ο Μάρκο Λιβάγια, εκτός από τα καλύτερα του μέσα στο γήπεδο, είναι και ευτυχισμένος έξω απ' αυτό.

Μάλιστα πρόσφατα, σε συνέντευξη του σε κροατικό ΜΜΕ, είχε παραδεχθεί πως η ζωή στην Αθήνα, του αρέσει και του ταιριάζει πολύ περισσότερο, απ' αυτή στη Λας Πάλμας. Και αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβει. Παρά το γεγονός πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει στους παίκτες της ΑΕΚ σχεδόν τριήμερο ρεπό, ο Λιβάγια επέλεξε να μείνει στην Αθήνα.

Και να απολαύσει την χαλάρωση στην πόλη. Μάλιστα η σύζυγος του Κροάτη, ανέβασε σήμερα (8/10) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φωτογραφίες μ' όλη την οικογένεια Λιβάγια, να κάνει κυριακάτικες πρωινές βόλτες στην Γλυφάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ