ΑΕΚ

"Τρέλα" για το ανοικτό πούλμαν

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι προκάλεσε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ η ιδέα για να γίνει "παρέλαση" τίτλου με ανοικτό πούλμαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ιδέα μιας "παρέλασης" με ανοικτό πούλμαν και την κούπα στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, έπεσε στην ΑΕΚ μόλις "κάηκε" η προοπτική να μετακινηθεί το ματς της τελευταίας αγωνιστικής από τη Ριζούπολη στο ΟΑΚΑ. Και άρχισε να ωριμάζει πολύ γρήγορα, καθώς σ’ όλους φάνηκε εξαιρετικά.

Άλλωστε είναι πολύ φρέσκες οι εικόνες της παρέλασης που έκανε η Μπαρτσελόνα μόλις την προηγούμενη Δευτέρα (30/4). Μέχρι που η ιδέα "κλείδωσε". Και έφτασε γρήγορα και μέχρι τα αποδυτήρια στα Σπάτα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πληροφορήθηκαν πως το πλάνο ( που θα οριστικοποιηθεί, όταν βγει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου) είναι, να γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη και στη συνέχεια να επιβιβαστούν σε ανοικτό πούλμαν, να "παρελάσουν" στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και να κορυφωθεί η φιέστα μπροστά στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου.

Πλάνο, που αφενός έγινε βασικό θέμα κουβέντας στα "κιτρινόμαυρα" αποδυτήρια, αφετέρου ενθουσίασε τους πάντες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν εικόνες από ανάλογο τρόπο πανηγυρισμών τροπαίων από μεγάλους συλλόγους όπως είναι η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ ή οι πρωταθλήτριες Αγγλίας. Και θέλουν σαν… τρελοί να ζήσουν και αυτοί την ίδια εμπειρία.

Άλλωστε, μόνο ο Τσιγκρίνσκι έχει ζήσει κάτι ανάλογο, όταν έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, ο Βασίλης Δημητριάδης, μπορούσε να μεταφέρει στους τωρινούς παίκτες, την εμπειρία από το τρενάκι του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, που είχε επιστρατευτεί για "παρέλαση" μέσα στο γήπεδο, στην φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου του 1994.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ