ΑΕΚ

"Τρέλα" δίχως τέλος για την ΑΕΚ

"Τρέλα" δίχως τέλος για την ΑΕΚ

Μετά την εντυπωσιακή υποδοχή στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται την Κυριακή έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Ένωσης.

Η παρουσία της αποστολής της ΑΕΚ στη Μυτιλήνη για το σημερινό (3/4, 19.00) παιχνίδι με την Καλλονή, έχει προκαλέσει έναν ατελείωτο και συνάμα εντυπωσιακό ξεσηκωμό στους οπαδούς της.

Μετά την χθεσινή (2/4) εντυπωσιακή υποδοχή στο αεροδρόμιο, η οποία όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr "τρέλανε" τους παίκτες που την συζητούσαν για πολλές ώρες, σήμερα ακολούθησε η... πολιορκία στο ξενοδοχείο.

Από το πρωί οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται εκεί που έχει καταλύσει η αποστολή και περιμένουν να φωτογραφηθούν με τους "κιτρινόμαυρους". Μάλιστα στην Μυτιλήνη έχει ταξιδέψει και κόσμος από άλλα νησιά και κυρίως από την Χίο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ από νωρίς "πολιορκούν" το ξενοδοχείο, ενώ σε κάθε τους κίνηση οι άνθρωποι της αποστολής της ομάδας, πέφτουν πάνω σε κόσμο που θέλει να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ακόμα και κάποιοι πήγαν να επισκεφτούν το μοναστήρι του Άγιου Ραφαήλ.

Και παρόλο που η ΑΕΚ δεν έχει πάρει επισήμως εισιτήρια για το ματς, υπολογίζεται πως οι εξέδρες του γηπέδου της Καλλονής θα είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό "κιτρινόμαυρες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ