ΑΕΚ

Τρέξιμο και... τρέξιμο

Τρέξιμο και... τρέξιμο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φυσική κατάσταση δούλεψαν οι κιτρινόμαυροι στην πρωινή προπόνηση στο Κίελτσε, ειδικό πρόγραμμα έκαναν οι τρεις διεθνείς της Ένωσης. Ο Κώστας Τσίλης γράφει από την Πολωνία (VIDEO).

Μπορεί ο βασικός στόχος της δουλειάς του Τιμούρ Κετσπάγια στο Κίελτσε να είναι το μοντάρισμα της νέας ΑΕΚ καιι μάλιστα σε γοργούς ρυθμούς, καθώς η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Europa στις 28 Ιουνίου, όμως παράλληλα θα πρέπει να γίνει δουλειά και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Και σ' αυτό το κομμάτι ήταν αφιερωμένη η δουλειά στην πρωινή προπόνηση. Ο γυμναστής της ΑΕΚ, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέλαβε το πρόγραμμα και "έτρεξε" τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Για αρκετή ώρα αλλά και με πολλή προσοχή. "Επειδή έχει και ζέστη, όποιος νιώσει κούραση να μου το πει αμέσως", έλεγε ο γυμναστής της ΑΕΚ στους παίκτες και ήταν συνεχώς δίπλα τους.

Ειδικό πρόγραμμα για τρεις

Ξεχωριστά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δούλεψαν οι τρεις παίκτες που μέχρι και τις αρχές του Ιούνη, είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα στα φιλικά της Αυστραλίας. Ο Τάσος Μπακασέτας, ο Χρήστος Αραβίδης και ο Πέτρος Μάνταλος, έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Με τον Τιμούρ Κετσπάγια να τους ρωτάει συνεχώς αν είναι όλα καλά και να ζητά να μάθει τις μετρήσεις τους, από τον γυμναστή Παναγιώτη Βούλγαρη που είχε την επίβλεψη. Άλλωστε για τους τρεις παίκτες, η σημερινή (30/6) είναι μόλις η δεύτερη προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ