ΑΕΚ

Τρεις στην έξοδο από την ΑΕΚ

Τρεις στην έξοδο από την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Πολύ δύσκολο αν όχι απίθανο θεωρείται να φορέσουν ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ, τρεις ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ. Δείτε ποιοι είναι.

Πολύ δύσκολο αν όχι απίθανο θεωρείται να φορέσουν ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ οι Ρόβας, Μ. Ντούνης και Πεταυράκης, οι οποίοι πληρώνουν το μάρμαρο για τα νυχτοπερπατήματα και τα εξωγηπεδικά παραπτώματα. Η καμπάνα χτυπάει και για άλλους που έχουν ήδη κατ' ιδίαν λάβει μηνύματα από τον Μελισσανίδη.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει την περασμένη Παρασκευή τα βαθύτερα αίτια για τα οποία ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέβη στα Σπάτα προκειμένου να «μαλώσει» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η επίσκεψή του δεν οφειλόταν μόνο στις συνεχιζόμενες κακές εμφανίσεις της ομάδας στα πλέι οφ, αλλά σε όσα είχαν πιάσει οι κεραίες του για εξωγηπεδικά παραστρατήματα παικτών της Ένωσης.

Επιλέξαμε να μην αναφερθούμε σε ονόματα από τη στιγμή που σε κάθε άνθρωπο και επαγγελματία μπορεί να αναγνωριστεί και να συγχωρεθεί ένα λάθος, η διαπόμπευση άλλωστε δεν αποτελεί λύση και τούτο ήταν ένα σοβαρό εσωτερικό ζήτημα. Ωστόσο πλέον εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι σε πρώτη φάση το μάρμαρο αυτής της ιστορίας πληρώνουν ο Βασίλης Ρόβας, ο Μάρκος Ντούνης και ο Σταύρος Πεταυράκης.

Ο Μελισσανίδης φρίκαρε με τα ξενύχτια!

Ο Δέλλας δεν τους υπολογίζει (εξ ου και νέος αποκλεισμός τους από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ) στη διαδικασία των πλέι οφ, ενώ πλέον θεωρείται πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο να φορέσουν ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Για τους Ρόβα και Ντούνη μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι έχει ήδη παρθεί η απόφαση να αποτελέσουν παρελθόν από την ΑΕΚ. Για τον Πεταυράκη ίσως υπάρχει ένα ανοιχτό παράθυρο (λόγω ηλικίας και προοπτικής) παραμονής στην ομάδα (ή παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού) αν και ο Μελισσανίδης ήταν πολύ πολύ σκληρός μαζί του όταν εντός των αποδυτηρίων, αναφέρθηκε επί προσωπικού.

Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: "Θυμίζετε τσίρκο"!

Μηνύματα και σε άλλους

Το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Μελισσανίδης μέσω απευθείας τηλεφωνικών επαφών με ποδοσφαιριστές, έχει χτυπήσει το καμπανάκι σε 3-4 ακόμα οι οποίοι έχουν προδοθεί (περισσότερες από μία φορές) μέσα και από τα social media. Γενικότερα ο (εξω)διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έστειλε το μήνυμα ότι θα είναι αμείλικτος αν στην πορεία υπάρξουν ανάλογα κρούσματα. Ασχέτως με το ποιος είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Το γεγονός ότι παρέβλεψε κάποια πράγματα ή έδωσε προσωρινό συγχωροχάρτι σε παίκτες που αποτελούν και προσωπικές αδυναμίες του, δεν σημαίνει ότι την επόμενη φορά θα δείξει ανάλογη ελαστικότητα. « Πρέπει να είστε αντάξιοι της ΑΕΚ και εκτός των γηπέδων, να μην δίνετε αφορμές για να σας συζητούν» ήταν ένα από τα μηνύματά του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ