ΑΕΚ

Τρεις παίκτες για δύο θέσεις ενόψει Ολυμπιακού

Τρεις παίκτες για δύο θέσεις ενόψει Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το σύστημα με το οποίο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (7/5), ενώ έχει αποφασίσει και για τους εννέα παίκτες της 11άδας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το σύστημα με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα του στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο άδειο ΟΑΚΑ (7/5), ενώ έχει αποφασίσει και για τους εννέα παίκτες της 11άδας.

Ο τεχνικός της Ένωσης δεν έχει σκοπό να αλλάξει το 4-2-3-1, καθώς και τις μέχρι στιγμής επιλογές του σχετικά με τη βασική εντεκάδα του τελικού, από τη στιγμή μάλιστα που όσες φορές έχει κοουτσάρει την ΑΕΚ, την έχει παρατάξει με τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

Χωρίς να θέλει να ρισκάρει, λοιπόν, κάτι που είναι απολύτως αναμενόμενο, θα προσπαθήσει να ρίξει στο ματς τους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές. Αυτοί που ουσιαστικά έχουν "κλειδώσει" από τώρα τη θέση τους, είναι οι Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος και Μπαρμπόσα, ενώ υπάρχουν δύο κενές θέσεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για αυτή στην κορυφή της επίθεσης και μια στα "φτερά", τις οποίες διεκδικούν οι Βάργκας, Αραβίδης και Τζεμπούρ.

Ο Τζεμπούρ βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το γκολ του στο Περιστέρι, ωστόσο ο Αραβίδης είναι αυτός που έχει περισσότερα ματς στα πόδια του. Από την άλλη πλευρά, ο Βάργκας δείχνει ντεφορμέ, αλλά αυτός ήταν ο ποδοσφαιριστές που… καθάρισε σε όλα τα ντέρμπι για την ΑΕΚ.

Οι επιλογές είναι οι εξής, Αραβίδης στην κορυφή - Βάργκας στα "φτερά", Τζεμπούρ στην κορυφή - Βάργκας στα "φτερά" και Τζεμπούρ στην κορυφή - Αραβίδης στα "φτερά".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ