ΑΕΚ

Μέσα Μπαρμπόζα και Ντακόλ

Μέσα Μπαρμπόζα και Ντακόλ
INTIME SPORTS

Με τρεις απουσίες ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για την ΑΕΚ, ενόψει της προετοιμασίας της για το ματς της Δευτέρας, κόντρα στον Παναιγιάλειο. Έπαιξαν κόντρα στην Κ20, Έλντερ Μπαρμπόζα και Άλεξ Ντακόλ.

Οσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου στην Κέρκυρα, την Τετάρτη, έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι έλαβαν μέρος σε διπλό με αντίπαλο την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Άλεξ Ντακόλ κα Έλντερ Μπαρμπόσα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές φάνηκε ότι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με τον Δέλλα να τους υπολογίζει για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι Μιγκέλ Κορδέρο, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Αμπλαγιέ Φαγέ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο Ιατρικό Αθηνών, ενώ την Παρασκευή η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.

Τσέκαρε τους μικρούς της Κ20 ο Δέλλας

Την ευκαιρία να τσεκάρει ακόμα μια φορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχε ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς το τμήμα κ20 αγωνίστηκε σε οικογενειακό τουρνουά μαζί με την πρώτη ομάδα.

Οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά, μαζί με αυτούς που δεν αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Κέρκυρα, χωρίστηκαν σε ανάμεικτες ομάδες και αγωνίστηκαν μεταξύ τους.

Οι παίκτες του κ20 με δεδομένο ότι δεν έχουν αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο, είδαν το οικογενειακό διπλό ως… κανονικό ματς και προσπάθησαν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για τα μάτια του Τραϊανού Δέλλα.

Βέβαια, ο Κολοσσός έχει παρακολουθήσει μέχρι στιγμής από κοντά τους περισσότερους από τους αγώνες των νεαρών, ενώ έχει προπονήσει στο παρελθόν αρκετούς από αυτούς, κάτι που τον έκανε να έχει πιο ολοκληρωμένη γνώμη για τους ίδιους.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να δίνει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες της, με τους υπεύθυνους της πρώτης ομάδας να τσεκάρουν συνεχώς τους νεαρούς, καθώς στόχος είναι το αντρικό τμήμα να στελεχωθεί από παιδιά των φυτωρίων της Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα του Στέλιου Μανωλά θα αντιμετωπίσει το Σάββατο σε φιλικό αγώνα την Καλλιθέα και είναι πολύ πιθανό ο Δέλας να δώσει το παρών και σε αυτό το ματς.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ