ΑΕΚ

Οπαδοί σε παίκτες: "Αν δεν πάτε τελικό, θα φάτε ξύλο"

Οπαδοί σε παίκτες: "Αν δεν πάτε τελικό, θα φάτε ξύλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν και περικύκλωσαν το πούλμαν της ΑΕΚ, κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο. Έντονες αποδοκιμασίες συνθήματα, βρισιές και απειλές κατά των παικτών, καμία σωματική επαφή.

Το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στις τάξεις της ΑΕΚ και ειδικά σε αυτές του κόσμου της ομάδας. Οι κακές εμφανίσεις του τελευταίο διαστήματος έχουν φέρει απογοήτευση και οργή και για το λόγο αυτό θέλουν να... ξυπνήσουν άπαντες στο τμήμα ενόψει των επικείμενων πλέι οφ, όπου στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την πρωτιά.

Περίπου 150 φίλοι της ομάδας περιμένουν έξω από το ξενοδοχείο Holiday Inn την αποστολή, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις από τους παίκτες και τον προπονητή για την ήττα με 3-0 από το Λεβαδειακό. Υπάρχει αστυνομική επίβλεψη σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβουν, ενώ τα αυτοκίνητα των παικτών είναι στις εγκαταστάσεις στα Σπάτα.

Οι οπαδοί της Ένωσης περικύκλωσαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας κι άρχισαν να εξυβρίζουν όλα τα μέλη αυτής. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συνθήματα που ακούστηκαν είναι το "όποιος δεν μπορεί, να πάει να γαμ#$%", μουν#$% δεν ματώνετε τη φανέλα". Όπως και το "δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες, κάνατε μάγκες τους Λεβαδειακούς" και το "εάν δεν πάτε τελικό στο Κύπελλο, θα φάτε ξύλο".

Όταν οι παίκτες πήγαν να πάρουν τα οχήματά τους, οι οπαδοί κατευθύνθηκαν έντονα προς το μέρος τους, χωρίς όμως να υπάρξει σωματική επαφή. Χωρίς κάποιος οπαδός να ακουμπήσει κάποιον παίκτη, δηλαδή.

Στο επίκεντρο των παραπόνων βρέθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος άκουσε χαρακτηριστικά: "Μόνο εξόδους είσαι, μαζέψου και παίξε μπάλα". Όπως και για τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος έγινε δέκτης πολλών υβριστικών φράσεων, με πιο χαρακτηριστικά εξ' αυτών να είναι η εξής: "Τι μιλάς εσύ ρε ξενύχτη".

Αντίθετα, οι οπαδοί της Ένωσης ζήτησαν από τον Χρήστο Αραβίδη να συνετίσει τους συμπαίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εσύ είσαι ο αρχηγός, βάλτους μυαλό". Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ στις τάξεις της "Ένωσης"...

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ