ΑΕΚ

Τόπο για τα νιάτα βρίσκει ο Δέλλας!

Τόπο για τα νιάτα βρίσκει ο Δέλλας!
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ θα δώσει αύριο στη Λάρισα την ευκαιρία σε πιτσιρικάδες της ομάδας που τον έχουν πείσει ότι έχουν ταλέντο και προοπτική. Στην 11άδα των βασικών οι Τζάθας και Κυριαζής. Διαβάστε τις υπόλοιπες επιλογές του.

Το φιλικό κόντρα στην Λάρισα αναμένεται ότι θα είναι αρκετά δυνατό, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Β’ Εθνική και έχουν επίσης ως στόχο την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο ο Δέλλας δεν δείχνει να φοβάται το παιχνίδι ή να σκέφτεται το αποτέλεσμα για αυτό και τοποθέτησε σήμερα στην πρώτη του δοκιμή δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές στη βασική 11άδα. Ο λόγος για τον 18χρονο επαγγελματία Δημήτρη Τζάθα και τον 17χρονο Αντώνη Κυριαζή.

Συγκεκριμένα οι δύο τερματοφύλακες Καραγκιολίδης και Βούρας θα πάρουν από ένα ημίχρονο ο καθένας, με το πρώτο να αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν με την πρώτη 11άδα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σαρρή και Σβάρνα, με τους Γεωργέα και Μπακάκη να είναι τα δύο πλάγια μπακ.

Στο χώρο του κέντρο ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κορδέρο και Φαγέ, με τον Ζόριτς να αποτελεί το κλασικό 10άρι. Σχετικά με την επίθεση, στο αριστερό φτερό θα παίξει ο Τζάθας, στο δεξί ο Ντούνης, με τον Κυριαζή να χρησιμοποιείται στην κορυφή αυτής.

Βέβαια, σε περίπτωση που ο Ντακόλ έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και μπορεί να αγωνιστεί, τότε είναι πολύ πιθανό να πάρει εκείνος φανέλα βασικού ως ο προωθημένος φορ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ