"Τον Ιούνιο θα έχουμε την άδεια"

"Τον Ιούνιο θα έχουμε την άδεια"

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ενημέρωσε την αντιπολίτευση του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, για την πορεία του έργου και για το πλάνο.

Μια μέρα πριν από την ψηφοφορία στη Βουλή του νομοσχεδίου στο οποίο περιλαμβάνεται η τροπολογία που αφορά στο γήπεδο της ΑΕΚ, ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου ενημέρωσε την αντιπολίτευση του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, συνολικά για το πλάνο.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος τόνισε πως "αύριο γίνεται ένα βήμα για να προχωρήσουμε στην έκδοση της οικοδομικής άδειας. Τον Ιούνιο θα την έχουμε αυτή την άδεια και η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το πρώτο στάδιο του έργου".

"Με μεγάλη μεθοδικότητα εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Είναι δύσκολα τα έργα αυτά, ειδικά όταν έχεις διαμάχη. Γράφουμε καινούργια βιβλιογραφία γι' αυτό το γήπεδο. Η οικοδομική άδεια και το σχέδιο δεν έχει κανένα εμπορικό κατάστημα, ούτε τον νόμο Σουφλια δεν αξιοποιήσαμε για να μην ανοίξουμε κόντρα. Δεν μας παίρνει ούτε ένα μέτρο, δεν υπάρχει χώρος για μαγαζί ακόμα και αν θέλαμε στο μέλλον".

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου πρόσθεσε πως οι πληροφορίες που έχει είναι πως ξεκινούν τα έργα για την γραμμή 4 του Μετρό, η οποία "θα εξυπηρετεί τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και το Γουδή".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γνωρίσαμε τον Κορεάτη του Παναθηναϊκού στο LoL

Το νέο τμήμα του συλλόγου ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο και το εννοούμε κυριολεκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24