"Τον Αστρίτ τον θέλουμε πολλές ομάδες"

"Τον Αστρίτ τον θέλουμε πολλές ομάδες"

Για το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για τον Αστρίτ Αζντάρεβιτς, μίλησε ο πρόεδρος της Έρεμπρο, ο οποίος βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Ελεύθερος, ωραίος και εκτός προπονήσεων της Έρεμπρο μέχρι να αποφασίσει για το μέλλον του, παραμένει ο Αστρίτ Αζντάρεβιτς. Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, αλλά φέρεται να έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις. Κάτι που παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς και ο πρόεδρος της Έρεμπρο, που ξεκαθάρισε πως ο Αζντάρεβιτς έχει πάρει άδεια για να απέχει από τις προπονήσεις, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει. Άλλωστε πλέον δεν έχει συμβόλαιο με την σουηδική ομάδα.

"Για τον Αστριτ υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους την συγκεκριμένη περίοδο. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να βρει κάτι θα τον ενδιαφέρει για να προχωρήσει. Μένει να το δούμε. Δεν έχει πλέον συμβόλαιο μ’ εμάς και βρίσκεται ακόμα σε άδεια, με βάση όσα έχουμε πει με τον μάνατζερ του. Αν βρει ομάδα θα προχωρήσει, αλλιώς θα δούμε τι θα γίνει".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24