ΑΕΚ

Το «σπίτι» της ΑΕΚ!

Την παρουσίαση μέσω φωτογραφικού υλικού έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το σπίτι που θα αποτελέσει την πρώτη κατοικία για παιδιά των Ακαδημιών της ομάδας που προέρχονται από την επαρχία ή το εξωτερικό. PICS!

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από πέρυσι για την θέληση της ΑΕΚ να ενοικιάσει έναν χώρο που θα μπορεί να προσφέρει στέγαση στα παιδιά που θα ανήκουν στις ακαδημίες της. Ο νεόδμητος χώρος βρέθηκε, η επίπλωση του ολοκληρώθηκε και ήδη 18 παιδιά διαμένουν στο «σπίτι της ΑΕΚ». Η ΠΑΕ προχώρησε στην παρουσίαση του χώρου, μέσα από τις πρώτες εικόνες...`

Αναλυτικά η παρουσίαση της ΑΕΚ:

Παρουσιάζουμε τις κατοικίες που στεγάζονται τα 18 παιδιά των Ακαδημιών της ΑΕΚ που προέρχονται από πόλεις της επαρχίας και φιλοξενούνται από την ΠΑΕ.

Το νεόκτιστο συγκρότημα βρίσκεται πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στα Σπάτα. Εκεί όπου καθημερινά τα παιδιά προπονούνται υπό τις οδηγίες των προπονητών τους με απώτερο στόχο να εκπληρώσουν τα όνειρά τους για ένα λαμπρό μέλλον στην ΑΕΚ και οι άνθρωποι του Συλλόγου να αισθάνονται υπερήφανοι για το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν.

Related content

Στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι τα παιδιά να αισθάνονται συνεχώς ότι ήρθαν σε μια αληθινή οικογένεια που τα αγκάλιασε και που είναι δίπλα τους στο μεγάλο αυτό βήμα της ζωής τους. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέλαβε δύο ανθρώπους που μένουν μαζί τους.
Η κυρία Ελένη που μαγειρεύει καθημερινά τα γεύματά τους κατόπιν συνεννόησης με το διαιτολόγο της πρώτης ομάδας και επιμελείται την καθαριότητα των χώρων και ο κύριος Βάιος, ο άνθρωπος που επί 24 ώρες επιλύει το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

Related content

Στην είσοδο αλλά και στους εσωτερικούς χώρους κάθε διαμερίσματος βρίσκεται το έμβλημα της ΑΕΚ. Είναι βασική προϋπόθεση για την ΠΑΕ οι μικροί να γνωρίζουν την ένδοξη ιστορία της ομάδας και τι συμβολίζει για όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ ο Δικέφαλος Αετός.

Εκεί όπου τα παιδιά γευματίζουν.

Related content

Εκεί όπου χαλαρώνουν μετά την προπόνηση και μετά τις σχολικές τους υποχρεώσεις σε λίγες ημέρες.

Related content

Related content

Για περισσότερες φωτογραφίες μπείτε εδώ στο επίσημο site της ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ