ΑΕΚ

Το μήνυμα του Τίγρη στον Τζιμπούρ

Το μήνυμα του Τίγρη στον Τζιμπούρ

Να μείνει ελεύθερος και να παρουσιάσει τα απαραίτητα πειστήρια ότι δεν δεσμεύεται από άλλη ομάδα περιμένει η Ένωση προκειμένου να κινηθεί ουσιαστικά και άμεσα για τον Τρομοκράτη.

Η ΑΕΚ, δια του επικεφαλής της, έχει αποστείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον Ραφίκ Τζιμπούρ τονίζοντας του ότι για να μπορέσουν οι δύο πλευρές να συζητήσουν για το κοινό μέλλον τους θα πρέπει ο ίδιος να έχει "ξεμπλέξει" από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και φυσικά να μην έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακός, όπως θρυλείται.

Ο Αλγερινός θεωρεί ότι θα μείνει ελεύθερος άμεσα και θα ντυθεί στα Κιτρινόμαυρα, γι αυτό και όταν έλαβε το τελευταίο σχετικό μήνυμα (και μάλιστα σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, τούτο συνέβη χθες Κυριακή!) από άνθρωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να αποδείξει ότι μπορεί να ξεφύγει από τα όποια δεσμά αυτή τη στιγμή τον παρουσιάζουν ως μπλοκαρισμένο σε μία περίεργη υπόθεση.

"Μείνε ελεύθερος και έλα να τα πούμε" ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα της ΑΕΚ στον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με άνθρωπος της Ένωσης έχοντας τονίσει ότι προτεραιότητα για εκείνον πλέον είναι η επιστροφή του στην ομάδα από την τρέχουσα σεζόν.

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, την ιστοσελίδα που πρώτη ανέδειξε τη σφοδρή επιθυμία του Μελισσανίδη να ντύσει τον Αλγερινό στα Κιτρινόμαυρα (υπό την προϋπόθεση ότι αυτός θα έχει μείνει ελεύθερος), οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν πλέον να πάρουν στα χέρια τους τα πειστήρια της ελευθερίας του αλγερινού επιθετικού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε ουσιαστικές συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να κλείσουν το θέμα του.

Εφόσον ασφαλώς υπάρχει και η σχετική ταύτιση απόψεων στο οικονομικό, καθώς απολαβές της τάξεως των 500.000 ευρώ που φέρεται ότι θα αξιώσει ο αλγερινός επιθετικός, πολύ δύσκολα θα του καλύψει η ΑΕΚ στη Β' Εθνική, αλλά και γενικότερα λόγω της μαζεμένης οικονομικής πολιτικής που είναι ξεκάθαρο ότι ακολουθεί.

Εν κατακλείδι, ο αποκαλούμενος και ως Τρομοκράτης έχει λάβει το ξεκάθαρο μήνυμα της Ένωσης και ψάχνει να βρει λύση για να "σπάσει" τη συμφωνία του με την αγγλική ομάδα, η οποία τον έχει θέσει εκτός πλάνων εδώ και αρκετό καιρό και όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένη να τον πληρώνει για να κάθεται.

Το θέμα είναι όμως αν ο Τζιμπούρ έχει όντως δέσμευση και με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και αν προτίθεται να χαμηλώσει σημαντικά τον πήχη των οικονομικών προσδοκιών του προκειμένου να υπογράψει στην Ένωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ