ΑΕΚ

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που παρουσίασαν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, είχε παράπονα αλλά και καλά λόγια να πει.

Ο προπονητής της Ένωσης ήταν ενοχλημένος από το πρώτο χαμένο ημίχρονο της ομάδας αλλά και ικανοποιημένος από την προσπάθεια και θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση. Αναλυτικά όσα είπε σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας στους ποδοσφαιριστές του:

« Χάσαμε πάλι ένα ημίχρονο. Στη διάρκεια του πρώτου δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε να είμαστε. Είστε καλύτεροι, όμως πρέπει να το δείχνετε μέσα στο γήπεδο, ειδικά όταν παίζουμε μπροστά στο κοινό μας. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει απαιτήσεις και από εσάς περιμένει να προοδεύετε αγώνα με τον αγώνα.

Η εικόνα σας στο δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν σαφώς βελτιωμένη. Γυρίσατε το ματς και αυτό είναι σημαντικό. Ωστόσο μπορείτε και πολλά περισσότερα. Έχετε δυνατότητες για καλύτερες εμφανίσεις και πιο άνετες νίκες. Η δουλειά δεν σταματάει, συνεχίζουμε. Θέλω να δίνετε ότι έχετε σε προπονήσεις και αγώνες και να είστε μόνιμα συγκεντρωμένοι σε όσα έχουμε πει».

Ηγέτης και στα αποδυτήρια

Το λόγο πήρε και κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στον αγώνα, ο αναδειχθείς σε MVP, Πέτρος Μάνταλος λέγοντας μεταξύ άλλων ότι « θα πρέπει να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας και να αποφεύγουμε καταστάσεις όπως αυτές του πρώτου ημιχρόνου».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ