ΑΕΚ

Το αντίο του Χιμένεθ σε παίκτες και υπαλλήλους της ΑΕΚ

Το αντίο του Χιμένεθ σε παίκτες και υπαλλήλους της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να αποχαιρετίσει τους παίκτες του αλλά και τους συνεργάτες του εντός της ΠΑΕ. Με δάκρυα στα μάτια, το αντίο. Τι είπε στα "παιδιά" του.

Το... δάκρυσαν και οι πέτρες στα Σπάτα θα ήταν πολύ λίγο για να περιγράψει κάποιος αυτό που ακολούθησε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Ο πρώην (πλέον) προπονητής του δικεφάλου, Μανόλο Χιμένεθ, βρέθηκε για τελευταία φορά στην βάση του προκειμένου να χαιρετίσει προσωπικά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τον τελευταίο χρόνο.

Ο Ισπανός τεχνικός χαιρέτησε προσωπικά όλους του υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αρκετούς από αυτούς να είναι με δάκρυα στα μάτια καθώς για αυτούς ήταν ο πιο προσιτός προπονητής που πέρασε τα τελευταία χρόνια από την ομάδα.

Το αντίο στα "παιδιά" του

Νωρίτερα βρέθηκε κοντά στους παίκτες του για τελευταία φορά και αποχαιρέτισε μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα: "Ήμουν πάντα μαζί σας και λυπάμαι που τελειώνουμε έτσι... Κάποια μέρα μπορεί να ξανασυναντηθούμε", τόνισε αρχικά ο Ισπανός φανερά συγκινημένος και συνέχισε να απευθύνεται στους παίκτες τους:

"Αγάπησα την δουλειά μου και την ΑΕΚ, μα πιο πολύ εσάς. Ξέρω ότι προσπαθήσατε πολύ, δίνατε πάντα αυτό που μπορούσατε και σας ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε μαζί".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ