ΑΕΚ

Το 4-2-3-1 και οι πρώτες επιλογές του Δέλλα

Το 4-2-3-1 και οι πρώτες επιλογές του Δέλλα

Με το ίδιο σύστημα θα πορευθεί όπως όλα δείχνουν και τη σεζόν που έρχεται ο Δέλλας, ο οποίος εμπιστεύεται το 4-2-3-1. Διαβάστε τις πρώτες του επιλογές.

Οι ποιοτικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές που διαθέτει εφέτος η Ένωση είναι αρκετοί, κάτι που σημαίνει ότι ο Δέλλας θα δυσκολεύεται αρκετά ώστε να επιλέξει τους 11 που θα παίρνουν θέση βασικού σε κάθε αγώνα. Από την άλλη πλευρά όμως, αυτό που γνωρίζει καλά είναι ότι και φέτος θα πορευθεί με το 4-2-3-1, σύστημα το οποίο καθιέρωσε στην ομάδα τη σεζόν που μας πέρασε.

Μάλιστα, ο Δέλλας ήδη έχει δείξει κάποιες από τις πρώτες του επιλογές. Ας ξεκινήσουμε από τα πιο σίγουρα, με τον Μπακάκη να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Πεταυράκη στο αριστερό. Ως αμυντικά χαφ οι δύο που έχει σε πρώτο πλάνο ο Δέλλας είναι οι Κορδέρο και Ρόβας, με τον Ανάκογλου να αγωνίζεται μπροστά τους ως δεκάρι.

Η επιλογή για το δεξί άκρο της επίθεσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ενώ μέχρι στιγμής αριστερά παίζει ο Μάνταλος, με την ΑΕΚ να αναζητά ακόμα παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Στην επίθεση η επιλογή του Αραβίδη είναι η επικρατέστερη, με τον Ντακόλ να έχει αρκετές πιθανότητες ώστε να συνεχίζει να αγωνίζεται ως μοναδικός προωθημένος μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Μπρέσεβιτς.

Σχετικά με τα στόπερ της ομάδας ο "Κολοσσός" προσπαθεί ακόμα να επιλέξει τους δύο επικρατέστερους μεταξύ των Λαμπρόπουλου, Κολοβέτσιου και Σαρρή.

Σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες, όλα παραμένουν άγνωστα. Ο Καμπόλης δουλεύει καθημερινά και σκληρά με όλους, ωστόσο οι Καραγκιολίδης, Βούρας και Ανέστης έχουν τις ίδιες πιθανότητες ώστε να παίρνουν θέση στην 11άδα της Ένωσης.

Όπως καταλαβαίνετε με την επιστροφή του Μπρέσεβιτς και την απόκτηση ενός αριστερού χαφ, οι Αραβίδης, Μάνταλος και Ντακόλ θα δώσουν τις θέσεις τους και εκεί θα αρχίσει ο ευχάριστoς πονοκέφαλος για τον Δέλλα σχετικά με το πώς θα χωρέσει όλους τους παίκτες σε μια 11άδά.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ