ΑΕΚ

Το χειρότερο σενάριο

Το χειρότερο σενάριο
Ρόβας Πλατέλλας INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ δεν κρύβουν ότι ενδεχόμενη αναστολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα θα συνιστά αρνητική εξέλιξη για την ομάδα, τώρα που έχει ρυθμό και περιμένει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ως εδώ και δύο χρόνια παρατηρητές των δρώμενων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν επικεντρωθεί αποκλειστικά στη δημιουργία ομάδας που τη σεζόν 2015/16 θα συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία με τη διάθεση και επιθυμία να διεκδικήσει τίτλους.

Αυτό προέβλεπε το σχέδιο που εκπονήθηκε το καλοκαίρι του 2013 και το οποίο έκτοτε τηρείται κατά γράμμα και όπως εύκολα μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει, ήδη αποδίδει καρπούς.

Οι τελευταίες εξελίξεις ωστόσο έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους της ομάδας και περισσότερο ασφαλώς εκείνους που καθημερινά ασχολούνται με τα αγωνιστικά θέματα. Η ΑΕΚ έχει βρει εδώ και δύο μήνες έναν εξαιρετικό ρυθμό, κατατροπώνει τους αντιπάλους της στη Β' Εθνική, είναι αήττητη σε πέντε ματς Κυπέλλου απέναντι σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας και το τελευταίο που θέλει να της συμβεί είναι η αναστολή των πρωταθλημάτων, άρα κατ' επέκταση και των δικών της αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στην αναμονή...

Η Ένωση περιμένει με αδημονία τον αγώνα-ρεβάνς απέναντι στον Ολυμπιακό ο οποίος καλά καλά δεν έχει οριστεί. Και αντιλαμβάνεται ότι αυτός θα πάει ακόμα πιο πίσω (μήπως δεν γίνει και ποτέ όπως πάει η βαλίτσα...) εφόσον προκύψει απόφαση για λουκέτο στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Δέλλας και οι συνεργάτες του συμφωνούσαν το βράδυ της Τρίτης ότι αυτό θα ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο για την ομάδα, ενώ και οι ποδοσφαιριστές έδειχναν ενοχλημένοι στη σκέψη ότι θα πρέπει και πάλι να περιμένουν άπραγοι, όπως είχε συμβεί και κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής με τη μεγάλη καθυστέρηση έναρξής του αλλά και την ενδιάμεση διακοπή του.

Δυστυχώς για την ΑΕΚ, στις ατυχείς αυτές συγκυρίες αδικούνται οι ομάδες που είναι υγιείς αγωνιστικά και δεν μαστίζονται από εσωτερικά προβλήματα ή εξωτερικές διαμάχες. Από την άλλη οι άνθρωποι της αντιλαμβάνονται ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ελπίζουν σε μία καθαρότερη εικόνα του ποδοσφαίρου όταν η ομάδα θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ