ΑΕΚ

Το βλέμμα της ΑΕΚ στη συνάντηση των "μεγάλων"

Το βλέμμα της ΑΕΚ στη συνάντηση των "μεγάλων"
Σαββίδης Μελισσανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν με μεγάλο ενδιαφέρον το σημερινό (24/3) ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη, υπό τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Από την πρώτη στιγμή η θέση της ΑΕΚ ήταν, πως στηρίζει οποιαδήποτε πρωτοβουλία θα πάρει ο υφυπουργός αθλητισμού, προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται να καθίσουν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι, οι ισχυροί άνδρες των μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος.

Προφανώς και ουδείς στην ΑΕΚ θεωρεί πως στη σημερινή συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Σταύρο Κοντονή, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη , θα λυθούν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρούν όμως πως θα μπορέσει για πρώτη φορά να μπει μια βάση και ένα πλαίσιο συζήτησης, προς αυτή την κατεύθυνση. Γι αυτό και εκτιμούν ως κρίσιμη τη σημερινή μέρα.

Διότι θα φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις που υπάρχουν και από την πλευρά της πολιτείας αλλά και από την πλευρά των μεγάλων ομάδων. Και παράλληλα θα φανεί αν μπορεί να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, για τις απαραίτητες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σημερινή συνάντηση θα αποτελέσει κριτήριο, για το πώς μπορεί να προχωρήσει η εξυγίανση και η κάθαρση. Γι αυτό και στην ΑΕΚ έχουν στραμμένα τα βλέμματα στην συνάντηση αυτή. Αποτέλεσε αντικείμενο στα «πηγαδάκια» των ποδοσφαιριστών στα Σπάτα. Ενώ την περιμένει με ενδιαφέρον ακόμα και ο Γκουστάβο Πογέτ, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε θα παίξουν και έναν ρόλο, στην απόφαση που θα πάρει ο Ουρουγουανός τεχνικός, για το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ