ΑΕΚ

Το "τρέχει" με Ντίντακ, Μπουονανότε και συνεχίζει

Το "τρέχει" με Ντίντακ, Μπουονανότε και συνεχίζει
Μπουονανότε

Μεταγραφικό ντεμαράζ αναμένεται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μέσα στις επόμενες ώρες. Ποιοι ονόματα ακούγονται για την ΑΕΚ και σε ποιες θέσεις αναζητεί παίκτες.

Η ΑΕΚ έχει πλέον πολλούς και πολύ σοβαρούς λόγους να «τρέξει» την ολοκλήρωση μεταγραφικών κινήσεων. Και αγωνιστικούς, καθώς η ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις πρέπει να προκύψει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αλλά ακόμα και επικοινωνιακούς, καθώς η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει δριμύτερη στη μάχη των εντυπώσεων, μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Χαφέζ. Επομένως όλες οι τελευταίες «κιτρινόμαυρες» κινήσεις, οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα προκύψει τις επόμενες ώρες ένα μεταγραφικό ντεμαράζ.

Καταρχήν με την περίπτωση του Ντίντακ Βίλα. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να αφήνουν να διαρρεύσουν όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες για όσα γίνονται, αλλά να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες κινήσεις για να κλείσει η υπόθεση. Στόχος είναι ο Ισπανός ακραίος μπακ να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Φυσικά με την παρουσία του ίδιου του παίκτη στην Αθήνα για υπογραφές. Περί αυτού υπάρχουν μόνο ενδείξεις.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση σε ορίζοντα ωρών και όχι ημερών. Άλλωστε πλέον ο Ντίντακ και ελεύθερος είναι και οι συζητήσεις προχωρημένες. Και όσο υπάρχει καθυστέρηση, ομάδες από την Αγγλία (Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ) που «ορέγονται» τον Ντίντακ, θα βρουν χρόνο και χώρο να κάνουν τις κινήσεις τους.

Κατά δεύτερον με την περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε. Η ΑΕΚ όπως έχει γράψει από την αρχή της εβδομάδας το Sport24.gr, έχει πλάνο για να μπορέσει να αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, όποια και αν είναι η εξέλιξη στην σχέση του παίκτη με την Γρανάδα. Είτε με την μορφή συνιδιοκτησίας, είτε ως ελεύθερο. Πιθανότατα θα προκριθεί η πρώτη λύση, παρόλο που η πλευρά του παίκτη θέλει να απεμπλακεί από την Γρανάδα. Πάντως και αυτό είναι ένα ζήτημα που η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Και… συνεχίζει

Η απόφαση για την απόκτηση και ένας ακόμα ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική γραμμή, είναι επίσης ειλημμένη. Εκείνο που απομένει, είναι να προκριθεί η περίπτωση που θα προχωρήσει. Στην ΑΕΚ εξετάζουν εκ νέου, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ονόματα που είχαν μπει στην λίστα από την αρχή του καλοκαιριού. Όπως ο «αλμυρός» Βραζιλιάνος Λούκα. Όμως ισχύει και το δεδομένο πως τα «κοψίματα» παικτών από ομάδες της Ισπανίας και όχι μόνο, ενδεχομένως να βγάλουν στην αγορά λαβράκια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ