ΑΕΚ

To Top-10 του πάρτι της ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr βρήκε και ξεχώρισε τις δέκα καλύτερες μικρές στιγμές του μεγάλου πάρτι της ΑΕΚ, που δεν έπιασαν τα βλέμματα των 65.000 θεατών που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Όλο αυτό που έζησαν στην ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (22/4) στο ΟΑΚΑ, δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ και κανείς. Ήταν χιλιάδες μαγικές στιγμές, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές έγιναν ένα κουβάρι και γλέντησαν με την ψυχή τους, το πρωτάθλημα που έφεραν στην ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια.

Ήταν το πάρτι της ζωής τους. Κι η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν τους ζητηθεί, δύσκολα οι παίκτες της ΑΕΚ μπορούν να ξεχωρίσουν μια στιγμή απ’ όλο αυτό το πάρτι, η οποία θα μείνει για πάντα στην μνήμη τους.

Το Sport24.gr πάντως έψαξε, βρήκε και ξεχώρισε, τις δέκα μεγαλύτερες… μικρές στιγμές, που δεν έπιασαν τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Κάτι σαν Top-10.

1. ΜΕ ΜΠΑΜΠH ΑΓΚΑΛΙΑ

Όταν όλη η ΑΕΚ συγκεντρώθηκε στο κέντρο του γηπέδου για να πανηγυρίσει, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ήθελε να λείψει κανένα από τα παιδιά του. Γι αυτό και έσπευσε να πάρει σχεδόν αγκαλιά τον Πάρη Μπάμπη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει επέμβαση στο γόνατο και δυσκολευόταν να περπατήσει.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

2. ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς με τον Λεβαδειακό, ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Πέτυχε και τα δυο γκολ και φυσικά ψηφίστηκε ως MVP του παιχνιδιού. Κι όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα, δέχθηκε ένα "ντου" αγάπης από τους συμπαίκτες του, καθώς έπεσαν όλοι πάνω του.

3. ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΡΕΠΟ

Με βάση το πρόγραμμα, θα υπήρχε κανονικά προπόνηση την Δευτέρα(23/4) μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. Για αποφόρτιση και αποκατάσταση και ρεπό θα έπαιρνε οι παίκτες την Τρίτη. Όμως μέσα στα αποδυτήρια, οι παίκτες της ΑΕΚ με πρώτο τον Μάνταλο έπεσαν πάνω στον Μανόλο Χιμένεθ και του ζητούσαν ρεπό και για την Δευτέρα, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν και τη νυχτερινή τους έξοδο στα μπουζούκια. "Day off;;;;" ρώτησε. "Day off" ανακοίνωσε. Και έγινε χαμός.

4. Η ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Φυσικά από το πάρτι πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να λείψει η Στέλλα. Σήμα κατατεθέν για όλες τις επιτυχίες της ΑΕΚ φέτος. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έσπευσε αμέσως μετά την λήξη του ματς, να βάλει, ως συνήθως, την κόρη του στο γήπεδο. Και φυσικά ήταν στον ώμο του, σ’ όλους τους πανηγυρισμούς. Όμως αυτή την φορά, "πέταξε" και στον αέρα. Δεν σήκωσαν οι παίκτες μόνο τον Χιμένεθ και τον Μάνταλο, αλλά και την Στέλλα.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

5. Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ

Το έκαναν αμέσως μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν μπορούσαν να μην το κάνουν την μέρα που σφράγισαν το πρωτάθλημα. Οι παίκτες της ΑΕΚ και ο Χιμένεθ, έτρεξαν όλοι σε οπαδούς της Ένωσης με κινητικά προβλήματα και έκαναν γύρω τους μια μεγάλη αγκαλιά. Με τον Ισπανό τεχνικό να φωνάζει στα ελληνικά "1,2,3 ΑΕΚ".

6. ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΕΣΤΡΟΙ

Το πάρτι από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια. Εκεί στα συνθήματα ο μαέστρος ήταν ο Παναγιώτης Κονέ και στο κατάβρεγμα και μάλιστα με σαμπάνια, ο Αντρέ Σιμόες.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

7. Η ΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΧΑΓΚΑ

Με τον κόρη του πότε στον ώμο και πότε δίπλα του, πανηγύρισε ο Μάρκο Λιβάγια ο οποίος το γλέντησε με την ψυχή του. Μάλιστα πατέρας και κόρη έκαναν "επίθεση" στον Χάγκα, την μασκότ της ΑΕΚ και με μια λαβή τον έριξαν στο χορτάρι.

8. "ΠΕΤΡΟ ΕΣΥ"

Το ΟΑΚΑ σηκώθηκε όρθιο ήδη από την στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος σηκώθηκε για προθέρμανση. Όμως ο Χιμένεθ δεν είχε αποφασίσει μέχρι τελευταία στιγμή να ρίξει τον αρχηγό στο ματς. Κάλεσε δίπλα του και τον Γαλανόπουλο και τον Μάνταλο και τους ζήτησε να ετοιμαστούν για να μπουν, παρόλο που απέμενε μόνο μια αλλαγή. Τελικά ο Χιμένεθ αποφάσισε να βάλει τον αρχηγό. "Πέτρο εσύ", ήταν το σήμα του Ισπανού προς τον Μάνταλο.

9. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ

Μετά τον γύρο του θριάμβου, οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν έναν κύκλο στο κέντρο του γηπέδου. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε την ιδέα να κάνουν χέρια. Όμως αρχικά δεν ήθελε να το κάνει ο ίδιος και έψαχνε κάποιον άλλον. Τελικά με παρότρυνση του Δημητριάδη, ανέλαβε τον ρόλο. Αλλά πήρε μαζί του… βοηθούς και τον Μάνταλο και τον Μπακάκη.

10. ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

Τρελαμένος, όπως όλοι, ήταν ο Έλντερ Λόπες. Με τον Πορτογάλο μπακ καθ’ όλη την διάρκεια του γύρου του θριάμβου, να προσπαθεί να ακολουθήσει τα συνθήματα των οπαδών. Κάποια λίγο τα πετύχαινε, αλλά στα περισσότερα ήταν αλλού γι αλλού.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

To video του ΑΕΚ ΤV: Έντεκα λεπτά γλεντιού στο ΟΑΚΑ
Ο Χιμένεθ πήγε στο νοσοκομείο να αφιερώσει τον τίτλο στον μικρό Αντρέα
Για φιέστα με Απόλλωνα στο... ΟΑΚΑ!
Κονέ: "Αγαπάω την ΑΕΚ, θέλω να παραμείνω στην ομάδα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ